• LIFE&STYLE

    Χαμός στην ΕΡΤ: Παρουσιάστρια έδειρε σκηνοθέτρια – Είχε σχέση με τον σύζυγό της (video)

    • NewsRoom


    Πολλά γίνονται πίσω από τις κάμερες εκπομπών που ο τηλεθεατής ποτέ δεν μαθαίνει, ωστόσο αυτή τη φορά στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα απίστευτο περιστατικό.

    Γνωστή παρουσιάστρια της ΕΡΤ φέρεται να γρονθοκόπησε και να εξύβρισε μία σκηνοθέτρια, έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η παρουσιάστρια διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον σύζυγό της σκηνοθέτριας.

    Μετά το επεισόδιο, εκείνη προσήλθε μαζί με τον σύζυγο της και καμεραμάν της τηλεόρασης στο Α.Τ. Ακροπόλεως προκειμένου να υποβάλλει μήνυση κατά της παρουσιάστριας του καναλιού, για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

    Την ίδια κιόλας μέρα, η παρουσιάστρια συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

    Ο καμεραμάν παραδέχτηκε ότι πράγματι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την παρουσιάστρια, αλλά μόνο μία φορά στο πατρικό της σπίτι.

    Η παρουσιάστρια απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα κατά του ανδρόγυνου, το οποίο κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ