• LIFE&STYLE

    Η προετοιμασία της Meghan Markle για τον βασιλικό γάμο

    • NewsRoom
    Μεγκαν-Μαρκλ-Χαρι

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι


    Η προετοιμασία του γάμου είναι τρομακτική για κάθε νύφη, αλλά η πίεση όταν ο γάμος αυτός πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους ξεπερνάει κάθε φαντασία. Σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση βρίσκεται η Meghan Markle, καθώς ο πολυαναμενόμενος γάμος της με τον Πρίγκιπα Χάρι πλησιάζει. Ευτυχώς για την τηλεοπτική Rachel της σειράς Suits, ο υγιεινός τρόπος ζωής και διατροφής και η καθημερινή άσκηση ήταν κάτι που ανέκαθεν αγαπούσε και αποτελεί μέρος του τρόπος ζωής της και έτσι δεν της ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσει ένα πιο σκληρό πρόγραμμα ενόψει της μεγάλης ημέρας.

    Τι τρώει

    Η διατροφής στηρίζεται κυρίως σε plant- based τροφές που είναι χαμηλές σε θερμίδες αλλά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Μέσα στην εβδομάδα μένει πιστή σε αυτό το πρόγραμμα για να μπορεί να κάνει ατασθαλίες το Σαββατοκύριακο. Συνήθως η μέρα της ξεκινάει με ένα smoothie με Vanilla shake και blueberries, το μεσημέρι προτιμάει μία σαλάτα μαζί με κατσικίσιο τυρί κα μία φέτα ψωμί ενώ το βράδυ τρώει θαλασσινά.  Ενώ όταν τρώει εκτός σπιτιού, για πρωινό επιλέγει αυγά ποσέ με αβοκάντο. Αποφεύγει τα κακά λιπαρά και τα φαγητά που την κάνουν να νιώθει βαριά ενώ για snacks προτιμάει hummus και καρότα. Το ψυγείο της έχει, επίσης, πάντα γάλα αμυγδάλου, σπόρους τσία και πράσινους χυμούς.

    meghan-marklejpg-4.jpg

    Η ίδια πιστεύει, ότι όλα είναι θέμα ισορροπίας και κανείς δεν πρέπει να στερεί από τον εαυτό του πράγματα που αγαπά, αρκεί να το κάνει με μέτρο. Λατρεύει τα ζυμαρικά, τις τηγανιτές πατάτες και το κρασί, για αυτό και δίνει στο εαυτό της μία cheat day και τον αφήνει ελεύθερο να απολαύσει ό,τι του αρέσει, σαν δώρο για την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα.

    Το πλάνο που ακολουθεί για την προετοιμασία της για το γάμο της είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και καλά λιπαρά διαφέροντας αρκετά απ’ αυτό της Δούκισσας Kate, η οποία ακολούθησε μία διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, καθώς ασκείται καθημερινά και χρειάζεται ενέργεια.

    meghan-marklejpg-1.jpg

    Τι γυμναστική κάνει

    Με τη μητέρα της να είναι καθηγήτρια yoga, μυήθηκε από πολύ νωρίς στον κόσμο αυτό και δηλώνει λάτρης του και, ειδικά, της hot yoga. Παλαιότερα συνήθιζε να κάνει δύο φορές την εβδομάδα όμως σίγουρα οι συνεδρίες αυξήθηκαν ενόψει του βασιλικού γάμου. Τα οφέλη που αντλεί από αυτή τη μέθοδο, πέρα από την τόνωση και ενδυνάμωση του σώματός της, είναι πολλά: ευλυγισία,  καλύτερος ύπνος και καταπολέμηση του άγχους -πράγματα που κάθε μελλοντική νύφη χρειάζεται.

    meghan-marklejpg-5.jpg

    Ταυτόχρονα είναι και οπαδός του pilates και συγκεκριμένα της μεθόδου Megaformer, η οποία χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα που συνδυάζει το stretching τoυ pilates με τη μυική ενδυνάμωση του bodybuilding και όπως υποστηρίζει η ίδια, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το σώμα σας.

    Τέλος, αγαπά το τρέξιμο διότι πέρα από τη βελτίωση της φυσικής και σωματικής κατάστασης, τη βοηθά να καθαρίζει το μυαλό της και να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια. Πιστεύει, πως ο κάθε ένας πρέπει να βρει ένα τρόπο άθλησης που θα τον ηρεμεί -πέρα από το να φτάσει απλά σε κάποιους σωματικούς στόχους. Άλλωστε, εάν κάτι το αγαπάτε, θα θέλετε να το κάνετε και θα το κάνετε και με επιτυχία.

    Κρίνοντας πάντως από το πρόγραμμα διατροφής και εκγύμανσης της Meghan, είναι σίγουρο πως στις 19 Μαΐου θα μας καταπλήξει!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να στείλεις ευχετήρια κάρτα για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύφθηκε: Αυτό θα είναι το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αδερφός Μέγκαν Μαρκλ προς πρίγκιπα Χάρι: Ακύρωσε όσο προλαβαίνεις τον γάμο!



    ΣΧΟΛΙΑ