• LIFE&STYLE

    Η πριγκίπισσα Diana θα πρωταγωνιστούσε στην ταινία «The Bodyguard 2» με τον Kevin Costner

    • NewsRoom
    Νταϊάνα

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα


    Ο Kevin Costner, μιλώντας στο PeopleTV επιβεβαίωσε μια φήμη που κυκλοφορούσε χρόνια και σύμφωνα με την οποία η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana σκεφτόταν σοβαρά να πρωταγωνιστήσει στο sequel του The Bodyguard, της γνωστής ταινίας με τη Whitney Houston.

    Όπως δήλωσε, τόσο ο ίδιος όσο και η Diana και η ομάδα παραγωγής είχαν ενθουσιαστεί με το πρότζεκτ.

    «Στο στούντιο άρεσε πολύ η ιδέα του Bodyguard 2». Κανείς όμως δεν γνώριζε στην αρχή ότι η πριγκίπισσα θα ήταν εκείνη που θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία στο πλευρό του Costner και θα υποδυόταν τον εαυτό της

    Με βάση το σενάριο ο Costner ως σωματοφύλακας τη Diana, θα την προστάτευε από τους stalkers και τους paparazzi, πριν η σχέση τους γίνει ρομαντική.

    Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι ένα πρώτο σενάριο για το έργο έφτασε στο γραφείο του την ημέρα που η Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στις 31 Αυγούστου 1997.

    Εκείνος και η Diana είχαν συζητήσει για την ταινία και κυρίως για τις ερωτικές σκηνές που θα είχαν μαζί.

    «Θυμάμαι πόσο γλυκιά ήταν στο τηλέφωνο που με ρωτούσε: Θα έχουμε σκηνή που θα φιλιόμαστε; Με είχε ρωτήσει με σεβασμό. Είχε μια νευρικότητα, γιατί η ζωή της ήταν ακόμα ελεγχόμενη. Εγώ από την πλευρά μου της απάντησα ότι φυσικά θα έχει τέτοιες σκηνές αλλά θα τα κάνουμε όλα μια χαρά», είπε ο Costner.

    Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το άτομο πίσω από την ιδέα της συμμετοχής της Diana στην ταινία ήταν η Sarah Ferguson, πρώην νύφη της Βασίλισσας Ελισάβετ.

    Ο Costner δήλωσε ότι οι συνομιλίες ξεκίνησαν από τη Sarah Ferguson. «Η Sarah ήταν πολύ σημαντική. Πάντα τη σέβομαι γιατί εκείνη κανόνισε τη συνομιλία μου με τη Diana. Ποτέ δεν σκέφτηκε να το κάνει η ίδια επειδή ήταν και εκείνη πριγκίπισσα. Ήταν πολύ υποστηρικτική».



    ΣΧΟΛΙΑ