• LIFE&STYLE

    Η παρέα των Λαλιώτη-Σηφουνάκη στο Cape Sounio και το θορυβώδες πάρτι του Νανόπουλου στο Π. Ψυχικό


    Μάθαμε, είδαμε, μας είπανε, διαβάσαμε αλλά εμείς μοιραζόμαστε την κοσμική μας γνώση και την μεταλαμπαδεύουμε. Να πούμε ότι τη μεσόκοπή μας ψυχούλα χάραξε βαθιά η ανάρτηση στα social media της Τέτας Καμπουρέλη, γνωστής για το μανικιούρ της, την υποκριτική της και την τηλεοπτική της επικράτηση, όπου είχε φωτογραφία στο κομμωτήριό της με κορυφαίο στιχουργό και ποιητή, αγκαλιά και σχόλιο «Beauty day για τον Μάνο Ελευθερίου»! Δηλαδή τι beauty έκανε όλο το day ο δημιουργός που φύτεψε λέξεις στο εθνικό μας υποσυνείδητο; Εκείνος που μας μίλησε για το «… Κι ο Γιάννης ο φονιάς, στην άκρη της γωνιάς με του καημού τ’ αγκάθι, θυμήθηκε ξανά φεγγάρια μακρινά, και τ’ όνειρο που εχάθη»; Άντε να έκοψε τις άκρες και τις ουρίτσες! Είναι beauty day οι δυο ψαλιδιές κυρία Τέτα μου;

    *Και από την Αθήνα του καλλωπισμού στη Ρόδο των ιπποτών και της ευχάριστης, γλυκιάς ζωής. Εκεί, με το σκάφος του, είδαν τον Γιώργο Μπόμπολα, που στη συντρόφια του μια ωραία κυρία εντυπωσίασε τους γείτονες στα υπόλοιπα σκάφη! Ω! Μα στη ρουλέτα της ζωής όλα επιτρέπονται και αυτή είναι η γλύκα της!

    Πίσω στα παράλια της Αθήνας, στο «Σούνιον ιερόν» που αναφέρει ο Όμηρος και λίγο πιο κει είναι τώρα το σύγχρονο κομψό άδυτο των Αθηναίων, το Cape Sounio, είδαμε με την φροντίδα της αγαπημένης κυρίας Δασκαλαντωνάκη μια πολιτική συντροφιά να απολαμβάνει το θέρος. 

    Ο Κώστας Λαλιώτης, αθλητικός, με βερμούδα, πουκάμισο έξω ελεύθερο και αθλητικά παπούτσια, ωραίος και αειθαλής, μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Οικονόμου, την κορυφαία επιστημόνισσα ψυχίατρο, περνούσε ωραία με τον Νίκο και τη Μάρι Σηφουνάκη! Αθλητικός και ο Νίκος Σηφουνάκης που του λείπει η πολιτική. 

    Ο ήλιος που έδυε πίσω τους, ήταν κανονικός, κοκκινοκίτρινος, στις αποχρώσεις του φημισμένου ηλιοβασιλέματος του Κάβο Κολώνες.

    *Εκεί, στο Cape Sounio, σε άλλη παρέα, βρίσκονταν και ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας με την όμορφη σύζυγο του Λίνα για να χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα, την διαφάνεια του ελληνικού καλοκαιριού και πώς αλλιώς…

    *Μα τις καθημερινές το κλεινόν άστυ συνεχίζει να σφύζει από ζωή και ενέργεια! Σάββατο ήταν, πρωί, που το τέως αφεντικό της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδας Φραγκιαδάκης μπήκε μέσα στο κατάστημα της COSMOTE στο Νέο Ψυχικό. 

    Ευδιάθετος, πλήρωσε από μόνος του με  κάρτα της Εθνικής –για όνομα και ποιας άλλης πια!- έναν λογαριασμό του κινητού του τηλεφώνου. Τα επόμενα σχέδιά του δεν τα αποκαλύπτει, καθώς θέλει πρώτα να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι και στη συνέχεια να δει τι θα κάνει! 

    Πάντως η δράση στην Αθήνα και η καθημερινότητα σ’ αυτήν δεν θα κρατήσει πολύ μιας και κομψός διευθυντής αναμένεται να πάει στην Μύκονο καθώς διαθέτει μια οικία στο Πούλι… Ένα σπίτι περίπου 200-250 τμ. με ονειρική θέα! Αυτά είναι, λέμε!

    Το Σαββάτο στις 30 Ιουνίου έγινε ένα μεγάλο  πάρτι στην επιβλητική βίλα στο αριστοκρατικό, δροσερό Παλαιό Ψυχικό, του τέως CEO της Eurobank Νίκου Νανόπουλου από τα παιδιά του. Σου λέει, δεν έλειψε κανένας, όλοι μα όλοι πέρασαν για τα κοκτέιλ τους, απ’ τον υπέροχο κήπο της οικίας Νανόπουλου. 

    Τα εξαίσια εδέσματα του Island κόλαζαν τα καλλίγραμμα κορίτσια και τα ωραία αγόρια που διασκέδαζαν την αρχή του αποκορυφώματος του καλοκαιριού και που, φυσικά, αποφεύγουν τις θερμίδες, ενώ η τελευταία φορά που δοκίμασαν άμυλο πρέπει να ‘ταν όταν τα κοινώνησαν στη βάφτισή τους. Και γιατί όχι, δηλαδή; 

    Μα για αυτά είναι η ζωή, ακόμη και ο κύριος Νίκος  Νανόπουλος που παρατηρούσε τη χρυσή νεολαία να ψυχαγωγείται, δουλεύει σκληρά ως πρόεδρος του Diorama Fund και μέλος της επενδυτικής επιτροπής της διαχειρίστριας εταιρείας Deca Investments.

    *Και επειδή ακάλεστες ή με πρόσκληση περιηγήσεις δε γίνονται χωρίς Μύκονο, πώς να μη σταθούμε στο θέμα των ημερών, την επίσκεψη στο βράχο των ανέμων και των κοσμικών διασήμων καλλονών και μοντέλων; 

    Ω και πόσο συζητήθηκε η παλαιστινιακής καταγωγής Τζίτζι Χαντίντ που διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ μαζί με φίλους της και την Έμιλι Ρατακόφσκι. Η Τζίτζι ντυμένη με see through φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν το λευκό μπικίνι της χόρευε πάνω στον καναπέ, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της κάμερας έκανε μια άκομψη χειρονομία υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο. Τζίτζι! Θα σε μαλώσουμε! 

    Εσύ να κάνεις τέτοια κακομαθημένα στους παπαράτσι, ενώ η αδελφή σου, Μπέλα, διαδηλώνει κατά της απόφασης Τραμπ να μεταφέρει την πρωτεύουσα του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ; Δεν είσαι καθόλου συνειδητοποιημένη καλλονή!

    Και αφού ρίξαμε και μια ματιά στα διεθνή με άλλοθι πολιτικοποιημένο, επιστρέφουμε στις σαμπανιζέ μας νύχτες, αυτήν τη φόρα στο Πόρτο Χέλι, δίπλα στα ερείπια της αρχαίας πολιτείας των Αλιέων. 

    Εκεί, η Φωτεινή Λιβανού περνά το καλοκαίρι στο πανέμορφο κτήμα της οικογενείας της, σε ένα τοπίο απ’ τα πλέον οργιώδη της περιοχής, με εκπληκτική θέα σε όλο τον αργολικό φυσικό όρμο. Στους σαν κόσμημα ξενώνες της αρχιτεκτονικά εξαίσιας βίλας της, που έχουν φιλοξενηθεί παγκόσμιας ακτινοβολίας προσωπικότητες, τώρα έμειναν εκλεκτοί της φίλοι. 

    Την προηγούμενη, μόλις, Παρασκευή η οικογένεια Πεταλά, στενοί συγγενείς της κυρίας Λιβανού, διοργάνωσε στην κατοικία του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου ένα μεγάλο, φορτισμένο από αναμνήσεις και φιλία, gathering. 

    Ο τέως βασιλιάς και ο Κωνσταντίνος Πεταλάς ήταν συμμαθητές στην περίφημη Αναργύρειο Σχολή. Αυτή εδώ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για θερμή συνάντηση όλων των παλιών συμμαθητών της περίφημης Σχολής. Μας μαρτύρησαν ψιθυριστά πως στο Πόρτο – Beverly – Χέλι κατέφθασαν περισσότερες από 60 προσωπικότητες, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και φυσικά γαλαζοαίματοι. 

    Τις προηγούμενες ημέρες  η Φωτεινή Λιβάνου παρέθεσε κομψότατο δείπνο για όλους αυτούς, στο σπίτι της. Εκεί κοντά βρίσκεται επίσης η εντυπωσιακή κατοικία του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή, ενώ λίγο πιο μακριά αυτή του Ντίνου Γουλανδρή. Αχολόγησαν οι γειτονίες λοιπόν, από καλοκαιρινά γέλια και ευδαιμονία! 

    Αστέρια, μοσχοβολιστή από ανθούς νύχτα, δροσιά απ το πέλαγος και καλή καρδιά. Μα τι άλλο θέλει ο άνθρωπος για να ‘ναι ευτυχισμένος, ειδικά αν έχει λυμένα τα οικονομικά του προβλήματα; Φυσικά και δεν έχουμε την απάντηση, μιας και δεν ανήκουμε σ’ αυτούς… Ορεβουάρ και το νου σας, αν όχι εμείς, κάποιοι φίλοι μας σας βλέπουν…

     



    ΣΧΟΛΙΑ