• LIFE&STYLE

    Η μεγαλύτερη Birkin τσάντα από τον οίκο μόδας Hermès ανήκει στην Κένταλ Τζένερ

    • NewsRoom


    Το supermodel Κένταλ Τζένερ απαθανατίστηκε έξω από το διαμέρισμά της στην Νέα Υόρκη με τη μεγαλύτερη Birkin τσάντα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ από τον οίκο μόδας Hermès, η οποία σίγουρα θα κοστίζει ένα υπέρογκο ποσό!

    Η 24χρονη Κένταλ εθεάθη λίγο πριν φύγει εκδρομή μαζί με καλή της φίλη Τζίτζι Χαντίντ, με ένα μέγεθος ασυνήθιστο για τη συγκεκριμένη τσάντα, η οποία ωστόσο αποτελεί μια travel size τσάντα η οποία σίγουρα θα χώρεσε όσα χρειαζόταν να έχει μαζί της.

    Η ίδια συνδύασε την μαύρη Birkin με ένα πολύ casual και cool ταξιδιωτικό look, που αποτελούνταν από ένα μαύρο flared παντελόνι με λευκό t-shirt, χακί jacket και ένα ζευγάρι dr. Martins αρβύλες, οι οποίες και αποτελούν το σήμα κατατεθέν του «off-duty» στυλ των μοντέλων.

    Η συγκεκριμένη τσάντα, που κυκλοφορεί σε πολλά μεγέθη, χρώματα και υλικά από τον οίκο, είναι μία από τις πιο διαχρονικές και κομψές τσάντες που μπορεί να έχει μία γυναίκα στη συλλογή της και αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και της φινέτσας.

    Αρκετές διάσημες έχουν προτιμήσει τις συγκεκριμένες τσάντες, προσθέτοντας μια πινελιά αριστοκρατίας και πολυτέλειας στις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, η  Γκρέις Κέλι είχε στην γκαρνταρόμπα της, στο ίδιο μαύρο χρώμα αλλά φυσικά σε πολύ μικρότερο μέγεθος από ό,τι η Κένταλ Τζένερ, μια Birkin την οποία δεν αποχωριζόταν ποτέ, ειδικά την περίοδο που ήταν έγκυος.



    ΣΧΟΛΙΑ