• LIFE&STYLE

    Η μεγάλη επιστροφή της Jessica Lange στο American Horror Story – Δείτε το νέο trailer

    • Νίκη Καξερή
    τζεσικα-λανγκ

    Jessica Lange


    Το νέο ολοκληρωμένο trailer για την πολυαναμενόμενη όγδοη σεζόν του American Horror Story κυκλοφόρησε με παλιά και γνώριμα πρόσωπα από προηγούμενους κύκλους να επιστρέφουν για να ζήσουν την… Αποκάλυψη.

    Πρόκειται για ένα crossover της πρώτης και τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Ryan Murphy, δηλαδή των Murder House και Coven, το οποίο θα εκτυλίσσεται στο κοντινό μέλλον. Ο ερχομός του Αντίχριστου στον κόσμο πρόκειται να φέρει το τέλος του…

    Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την μεγάλη επιστροφή της Jessica Lange, η οποία πρόκειται να υποδυθεί και πάλι την Constance από το Murder House, στο έκτο επεισόδιο της σεζόν με σκηνοθέτη την συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Paulson.

    Νέα προσθήκη αποτελεί εκείνη της Joan Collins, η οποία για πρώτη φορά «εισβάλλει» στο σύμπαν του AHS. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο στοιχείο για το ρόλο της, ωστόσο η ίδια ζήτησε από τον Murphy να συμμετάσχει, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

    Η σειρά τρόμου και φαντασίας του δικτύου FX αποτελείται από διαφορετικές θεματικά σεζόν, με τους ίδιους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν διαφορετικούς ρόλους, ωστόσο όλες συνδέονται μεταξύ τους.

    Η πρεμιέρα του American Horror Story: Apocalypse θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το κανάλι έχει ήδη ανανεώσει τη σειρά για 9ο και 10ο κύκλο.

    Δείτε το trailer:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια – Δείτε το πρώτο trailer

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η νέα κριτική επιτροπή και τα δώρα της παραγωγής στην Σπυροπούλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πότε ξεκινάει το Greece’s Next Top Model; – Δείτε το νέο trailer



    ΣΧΟΛΙΑ