• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Η νέα κριτική επιτροπή και τα δώρα της παραγωγής στην Σπυροπούλου

    • Νίκη Καξερή
    Σπυροπουλου-Κωνσταντινα

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Με νέα παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks. Ο Στέλιος Κουδούναρης θα συνεχίσει στην κριτική επιτροπή, ενώ οι δύο νέοι κριτές που προστίθενται είναι η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στη θέση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και του Χάρη Χριστόπουλου.

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε μέσω Instagram, στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του τρέιλερ, αλλά και τα δώρα που έλαβε από την παραγωγή του My Style Rocks, μία ανθοδέσμη και ένα κουτάκι, που πιθανόν περιέχει κάποιο κόσμημα.

    Τα δώρο συνόδευε μια κάρτα με ευχές που έγραφε, «Καλή επιτυχία! Από την οικογένεια ACUN MEDYA».

    Δείτε την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

    «H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής που κέρδισε πέρυσι το γυναικείο – αλλά μεταξύ μας… και το αντρικό κοινό. Η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται για την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και εξηγεί γιατί αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση να την παρουσιάσει:

    “Η τηλεόραση είναι μια συνεχής πρόκληση. Και το My Style Rocks είναι για μένα ίσως η πιο συναρπαστική πρόκληση μέχρι σήμερα! Η μοναδικότητα και η δύναμη του προσωπικού στυλ είναι υπεράνω μόδας και το ζητούμενο για κάθε γυναίκα, αλλά και για κάθε άντρα. Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”».

    σπυροπουλου-κωνσταντινα-my-style-rocks σπυροπουλου-κωνσταντινα-my-style-rocks σπυροπουλου-κωνσταντινα-my-style-rocks σπυροπουλου-κωνσταντινα-my-style-rocks

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Όλα έτοιμα για τον λαμπερό γάμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Βάφτισαν τον γιο τους (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πότε ξεκινάει το Greece’s Next Top Model; – Δείτε το νέο trailer



    ΣΧΟΛΙΑ