• LIFE&STYLE

    Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αποχωρεί από τη Zeus + Dione και την Endeavor

    Μαρέβα Μητσοτάκη

    Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη


    Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι– Μητσοτάκη καθώς ο οίκος μόδας ήταν ένα δικό της δημιούργημα, ενώ το παράρτημα της Endeavor στην Ελλάδα είχε ιδρυθεί από την ίδια, συμβάλλοντας ενεργά στη διάδοση της επιχειρηματικότητας στους νέους

    Την αποχώρησή της από όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, δρομολογεί η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι– Μητσοτάκη, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται ήδη στη διαδικασία πώλησης των μετοχών της εταιρείας Zeus + Dione, ενώ παράλληλα προτίθεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

    Η επαγγελματική σταδιοδρομία της κυρίας Γκραμποφσκι – Μητσοτάκη άρχισε το 1996 από την Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors SA και το 2010 την Eternia Capital. Στον χώρο της μόδας μπήκε το 2012, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ιδρύοντας τον οίκο Ζeus + Δione έπειτα από πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα», Ευθύμη Φιλίππου.



    ΣΧΟΛΙΑ