• LIFE&STYLE

    Στο Nammos η κόρη του Τραμπ με την Λίντσεϊ Λόχαν για τη συναυλία του Ρέμου

    • NewsRoom
    αντωνης-ρεμος-


    Στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos βρέθηκε η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι μαζί με την Λίντσεϊ Λόχαν. Η 24χρονη διασκέδασε στην προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, η οποία μετά τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Δευτέρας, μετατράπηκε σε εκδήλωση έμπρακτης στήριξης προς τους πυρόπληκτους.

    Η Λόχαν «πρόδωσε» την παρουσία τους δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφία, με τον φίλο τους, Άντρου Γουόρεν, ο οποίος έγραψε στα σχόλια: «χαρούμενος να βρίσκομαι στο Nammos για να βοηθήσω τα θύματα από τις φωτιές, ένας καλός σκοπός με τις αγαπημένες μου».

    λοχαν-τραμπ
    Άντρου Γουόρεν, Τίφανι Τραμπ και Λίντεϊ Λόχαν

    Η διεθνής συναυλία του Αντώνη Ρέμου μαζί με τον καταξιωμένο Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab έγινε το βράδυ της Παρασκευής, μια ημέρα αφότου έληξε το τριήμερο πένθος για την τραγωδία και αποτέλεσε έναυσμα για την οικονομική στήριξη των πληγέντων.

    Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης έκανε γνωστό πως η αμοιβή του και μεγάλο μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους, ενώ οι θαμώνες κλήθηκαν να καταθέσουν χρήματα στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του δήμου Μαραθώνα, με τη διοίκηση του Nammos να κάνει την αρχή, βάζοντας 100.000 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελεονώρα Μελέτη: Πώς σχολίασε τις αναρτήσεις για την τραγωδία στα social media

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάτια Ζυγούλη: Πώς σώθηκε ο πατέρας της από την πύρινη λαίλαπα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας διασκέδασε με την ψυχή του στη συναυλία του Ρέμου στο Nammos (video)



    ΣΧΟΛΙΑ