• LIFE&STYLE

    Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια ξεσπά: «Δεν ήταν επιλογή του να αφήσει ένα παιδί, γιατί ήταν ροκ»

    • NewsRoom


    Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε η κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, η οποία μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και για την ενόχληση που της δημιουργούν ορισμένα σχόλια για το θάνατο του πατέρα της.

    Η Ζένια Μπονάτσου κάνει τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση Χτυποκάρδια στο Θρανίο, ενώ όπως αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά εύχεται να μπορούσε να την καμαρώσει η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, αλλά και ο πατέρας της, Βλάσσης Μπονάτσος.

    Μάλιστα, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε αναφέροντας πως ολόκληρη η οικογένειά της βρισκόταν πάντα στο πλευρό της, ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει, όπως αποκάλυψε.

    «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη μετά, ήμασταν όλοι. Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια», δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε ότι:

    «Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου, και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια. Ήταν όλοι με μένα κι εγώ με αυτούς. Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια».

    ζενια-βλασσης-μπονατσος
    Ο Βλάσσης Μπονάτσος με την κόρη του, Ζένια

    Η Ζένια Μπονάτσου θέλησε με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα λέγοντας πως τα σχόλια που διάβαζε στο Internet σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο απεβίωσε ο πατέρας της την ενοχλούν και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

    «Επειδή υπάρχουν σχόλια ότι πέθανε από άλλα αίτια, ενώ εγώ ξεκαθάρισα τι συνέβη και ο κόσμος καλύτερα να γνωρίζει και μετά να μιλά. Το τι έκανε στη ζωή του είναι άλλο πράγμα. Όταν εγώ διαβάζω σχόλια ότι ήταν επιλογή του πατέρα μου να αφήσει την οικογένειά του, επειδή έκανε κάποια πράγματα…

    Τα βλέπω στο YouTube τα σχόλια, τα βλέπω από μικρή και με ενοχλούν και θέλω να πω την αλήθεια για να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Το τι έκανε ήταν δικαίωμά του. Δεν ήταν επιλογή του να αφήσει ένα παιδί και μία γυναίκα γιατί ήταν ροκ. Και από όσο μου έχουν πει στα τελευταία του, είχε σοβαρευτεί πολύ. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα είναι τόσο φευγάτος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο My Style Rocks σήμερα: Η Έφη «έκλεψε» το look άλλης παίκτριας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε: «Είμαι πολύ έξυπνη. Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The Voice: Έκοψαν την πανέμορφη κόρη γνωστού ηθοποιού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ