• LIFE&STYLE

    The Voice: Έκοψαν την πανέμορφη κόρη γνωστού ηθοποιού (video)

    • NewsRoom


    Η πανέμορφη Μαρίλια είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση και της, επίσης, ηθοποιού Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου.

    Η 23χρονη κοπέλα αγαπά πολύ το τραγούδι και αποφάσισε να λάβει μέρος στο The Voice, ώστε να δοκιμάσει την τύχη της και να κερδίσει μια όμορφη εμπειρία.Δυστυχώς, δεν κατάφερε να περάσει, παρόλο που άκουσε κάποια θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

    Η Μαρίλια επέλεξε ένα απαιτητικό τραγούδι, το «Σίδερο με ατμό» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές να την πάρουν στην ομάδα τους.

    Αν και την επαίνεσαν για την προσπάθειά της, επεσήμαναν τις αστάθειες που είχε. Ο Σάκης Ρουβάς της είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν την πάρει αγκαλιά: «Το’χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου».

    Ο Πάνος Μουζουράκης της είπε τα εξής: «Η φωνή σου θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο και περιμένεις και από την επιλογή του τραγουδιού να δεις κάποιον μεγαλύτερο. Για τα 23 σου πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις».

    Έπειτα, ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά τη Μαρίλια ως κόρη του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση και ο Κωστής Μαραβέγιας είπε στον πατέρα της: «Τώρα που σας βλέπω καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή. Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε: «Είμαι πολύ έξυπνη. Λόγω μόρφωσης υπερτερώ των άλλων ανθρώπων…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΑΝΤ1;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 Οκτωβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ