• LIFE&STYLE

    Η ιστορία του Ο: H Μύκονος, τα Balmain και τα H&M

    • NewsRoom


    Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι ο Olivier Rousteing είναι o άνθρωπος που έκανε τις γυναίκες να παραληρούν έξω από τα H&M για ένα κομμάτι του οίκου Balmain. Αυτό που σίγουρα αγνοείτε όμως είναι ότι  έκανε διακοπές στη Μύκονο για δύο εβδομάδες το περασμένο καλοκαίρι μαζί με την αφρόκρεμα των jet – setters.

    Και ιδού οι αποδείξεις:

    MYKONOS 1

    MYKONOS 4

    MYKONOS 7

    MYKONOS 9

    MYKONOS 10Eίναι το νέο όνομα της showbiz και ο απόλυτα επιτυχημένος σχεδιαστής της  Balmain, του brand εξαιτίας του οποίου “διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους” για να αποκτήσουν ρούχα και αξεσουάρ όλα τα  fashion icon!

    olivier

    Η ζωή του κυρίου Ο, ή κατά κόσμον Olivier Rousteing, δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Μοιάζει μάλιστα λίγο με παραμύθι. Γεννήθηκε στη Γαλλία, αλλά οι βιολογικοί του γονείς, μετανάστες από κάποια γαλλική αποικία της Αφρικής, τον άφησαν σε ορφανοτροφείο μέχρι τα 2 του χρόνια. Υιοθετήθηκε στη συνέχεια από ζευγάρι λευκών από το Bordeaux.

    OLIVIER 4Η θετή του μητέρα ήταν οπτικός και ο πατέρας του, διευθυντής λιμεναρχείου. Όπως έχει εξομολογηθεί, η παιδική του ηλικία ήταν εξαιρετική και η ανατροφή του γινόταν με τον κλασσικό γαλλικό παραδοσιακό τρόπο, όταν στην εφηβεία αποφάσισε να κάνει την επανάστασή του. Γκρέμισε την ελπίδα των γονιών του να γίνει μεγαλοδικηγόρος και μετακόμισε στο Μιλάνο, για να ασχοληθεί με τη μόδα. Θήτευσε κοντά στους καλύτερους σχεδιαστές οίκων μόδας, όπως ο Roberto Cavalli, Chistrophe Decarnin και φυσικά τους Balmain.

    OLIVIER 5

    O Olivier, με την ορμή και το πάθος του για το σχέδιο, εκτόξευσε το brand από την παραδοσιακή haute couture γραμμή, στην πιο μοντέρνα εκδοχή pret – a- porter, τύπου Vogue.

    dacca690-325c-48c8-abc9-ece595b82047-1020x612

    Δημιούργησε νέα τάση μόδας με σκισμένα, αλλά πανάκριβα jeans, στολισμένα με κρύσταλλα τύπου swarovski, biker jackets ή σακάκια με βάτες, την οποία ακολουθούν εκκεντρικά fashion victims, gay icons, αλλά και πολλά celebrities, όπως η Κim Kardashian με τον Kenye West ή η Rihanna.

    landscape_nrm_1422889892-hbz-rihanna-olivier-index

    Και μόνο το γεγονός ότι μπορεί να σταθεί εκεί έξω στο catwalk ισότιμα με μεγαθήρια μεγάλων σχεδιαστών, ως ο μοναδικός μαύρος designer, τον κάνει από μόνο του ξεχωριστό.

    OLIVIER 7

    Εξαιρετικά φιλόδοξος, τρομερά ανταγωνιστικός, όταν εργάζεται ξεχνάει να… ζήσει όπως δηλώνει:

    “Πάντα πιέζω τον εαυτό μου.Θέλω να είμαι πρώτος σε όλα.Τα θέλω όλα γρήγορα και δεν μπορώ να περιμένω.. “

    Ποιο είναι το κίνητρο του; H απάντησή του είναι αφοπλιστική:

    ” Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο και έτσι νιώθω ότι όλα είναι εφικτά. Δεν υπάρχουν όρια. Όταν δεν προέρχεσαι από κάπου, νιώθεις ότι ο κόσμος σου ανήκει…”

    images

    Kanye-West-Kim-Kardashian-012cd826e25-ce0b-4986-82dd-25fe40f54c97-1351x2040

    O digital director του διεθνούς φήμης περιοδικού wmag τον αποκάλεσε το νέο αρχέτυπο της Μυκόνου επισημαίνοντας ότι είναι τόσο όμορφος που μοιάζει με τον Τoni Curtis στον Σπάρτακο.

    Το παγκόσμιο παραλήρημα  των απανταχού θαυμαστριών του  brand για την πρώτη συλλογή των Βalmain με την H&M δείχνει ότι ο Olivier ήρθε για να κάνει αισθητή την παρουσία του.

    Δείτε  τι έγινε εκείνη την ημέρα στα H&M σε Ευρώπη και ΗΠΑ



    ΣΧΟΛΙΑ