• LIFE&STYLE

    Η Ιωάννα Μπέλλα τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη; – Τι απαντά η ίδια (video)

    • NewsRoom
    μπελλα-αλεξανδρακη

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη και η Ιωάννα Μπέλλα


    Φωτογραφίες της Ιωάννας Μπέλλα και του συντρόφου της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη από κοινή βραδινή τους έξοδο πυροδότησε φήμες που θέλουν τους δυο τους να έχουν αναπτύξει ερωτικό ειδύλλιο, την ίδια ώρα που η Αλεξανδράκη βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη για τα γυρίσματα του Nomads. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών, η Δήμητρα ζήτησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ωστόσο της δόθηκε η ευκαιρία να διαμείνει σε ξενοδοχείο προκειμένου να το σκεφτεί καλύτερα προτού λάβει την τελική της απόφαση και πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε:

    «Αυτό δεν ισχύει, οι άνθρωποι είναι μαζί, είναι τόσα χρόνια μαζί, εμείς είμαστε φίλοι και με τον Δημήτρη και τη Δήμητρα. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγα με την παρέα μου και όλα οκ. Δε σημαίνει κάτι. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δε καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος.

    Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο να είμαι και μαζί, εντάξει το θεωρώ λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρχικά εγώ δεν βρίσκομαι Ελλάδα.

    Έρχομαι για δυο μέρες και φεύγω. Δεν θα έβγαινα ποτέ με έναν άνθρωπο χεράκι χεράκι ειδικά τώρα, είμαστε φίλοι με τον άνθρωπο. Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, αλλά δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με τον άνθρωπο.

    Μη χαλάτε τα ζευγάρια, κρίμα είναι. Δε μπαίνω ποτέ τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Και αυτόν τον καιρό δε μπορώ να έχω και κάποιον στη ζωή μου, δεν είμαι εδώ. Είμαι μόνη μου, ολομόναχη, δεν έχω λόγο να σας πω ψέματα. Δε με ενδιαφέρουν αν γράφονται ότι είμαι με τον ένα και τον άλλο. Δε με ενδιαφέρει. Ότι θέλουν ας γράφουν.

    Είναι λογικό γιατί παίζει το όνομά μου αυτή τη στιγμή. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τα μικροκουτσομπολίστικα πράγματα γιατί αυτά είναι κουτσομπολίστικα. Θέλω να κάνω πράγματα με ουσία».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM – spoiler: Αποχώρησαν δύο μοντέλα της κλίκας; (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Τι δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την «Τριάδα της Φωτιάς»; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πιο glam και σέξι παίκτρια του Nomads



    ΣΧΟΛΙΑ