• LIFE&STYLE

    GNTM: Τι δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την «Τριάδα της Φωτιάς»; (video)

    ηλιανα-παπαγεωργιου

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για το Greece’s Next Top Model. Οι ατάκες της στο GNTM από τις οντισιόν ακόμη, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία έξυπνων και αστείων meme στα social media, ενώ συχνά την αποκαλούν «Chuck Norris». Η ίδια γελώντας δήλωσε πως απολαμβάνει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα με αποτέλεσμα να αποδέχεται διάφορες προτάσεις και να έχει πολλές εμπειρίες στη ζωή της. Όσο για την αναγνωρισιμότητά της στο δρόμο, η κριτής του GNTM υποστήριξε ότι της μιλούν στον πληθυντικό, πράγμα που της φαίνεται περίεργο, ενώ ο ντελιβεράς τής διηγείται μέχρι και προσωπικές ιστορίες.

    Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ριάλιτι μόδας του Star και ειδικότερα στην περίφημη «Τριάδα της Φωτιάς», δηλαδή τις Μικαέλα, Μέγκι και Εύη, οι οποίες έχουν σχηματίσει τη δική τους κλίκα και έχουν γνώμη για τα πάντα.

    Η Ηλιάνα υποστήριξε ότι μέχρι να παρακολουθήσουν και οι ίδιοι οι κριτές τα επεισόδια δεν ήξεραν τι ακριβώς συνέβαινε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι «Εντάξει ο κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του. Όσο και να προσποιηθείς μπροστά σε εμάς και τις κάμερες, κάποια στιγμή θα χαλαρώσεις. Δεν μπορείς να προσποιείσαι για όλη σου τη ζωή».

    «Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κορίτσια με πιο έντονες προσωπικότητες, κορίτσια λίγο πιο ήρεμα, βρέθηκαν τρία κορίτσια με πολύ έντονη προσωπικότητα, ταίριαξαν και συμβαίνουν αυτά που βλέπουμε.»

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή θα είναι η νικήτρια του Greece’s Next Top Model; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε χθες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα πιο ξεκαρδιστικά meme για την κριτή του Greece’s Next Top Model



    ΣΧΟΛΙΑ