• LIFE&STYLE

    Η φρικτή ιστορία πίσω από ένα κοριτσάκι- “άγγελο”


    Μητέρα κατηγορείται  ότι κακοποίησε το μόλις 2χρονών κοριτσάκι της και κινδυνεύει να  καταδικαστεί με θανατική ποινή. Το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο γεμάτο μελανιές και τραυματισμένο τόσο σοβαρά που η ζωή της κινδύνευε. Τα τραύματά της αποδίδονταν σε κακοποίηση και δύο ημέρες αργότερα, στις 4 Δεκεμβρίου του 2015, η 2χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.  Η ίδια η μητέρα ένα μήνα μετά το θάνατο της κόρης της ζήτησε από τον φωτογράφο Sunny Jo να φτιάξουν φωτογραφίες όπου θα απεικονίζονται η ίδια αλλά και η κόρη της, η οποία δεν ζει πια σε διάφορες στιγμές τους.

    girl2

    Σε όλους μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε βαθιά συγκίνηση, αλλά όμως οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν μια συγκλονιστική και ταυτόχρονα ανατριχιαστική ιστορία. Για να φτιαχτούν οι εικόνες αυτές εκείνη πόζαρε δίπλα στον τάφο του κοριτσιού κι έδωσε στον φωτογράφο εικόνες της μικρής για να γίνει η τελική σύνθεση.

    girl3

    Ο φωτογράφος το έκανε θεωρώντας πως βοηθά μια μητέρα σε βαθύ πένθος καθώς εκείνη του είπε πως το κοριτσάκι πνίγηκε τρώγοντας φρούτο. Μάλιστα δεν της ζήτησε χρήματα.

    girl4

    Λίγο αργότερα ανακάλυψε πως η γυναίκα είχε συλληφθεί και έμαθε τι είχε συμβεί. «Ένιωσα αηδιασμένος με αυτό που είχα κάνει, έχασα τον ύπνο μου, ο κόσμος με χλεύαζε, είχα γίνει ο κακός αν και μόνη μου πρόθεση ήταν να βοηθήσω τη μητέρα στην απώλεια της κόρης της. Κι όλο αυτό έσκασε πάνω μου», εξήγησε στη βρετανική εφημερίδα. «Είναι δύσκολο να ξέρεις πως έχει συνδεθεί με κάτι τόσο άγριο», πρόσθεσε.

    girl1

    Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες αφού πρώτα τις έστειλε όλες στον αστυνομικό που ερευνούσε την υπόθεση. «Ο λόγος που μιλώ για το θέμα αυτό είναι επειδή το κοριτσάκι έχασε βίαια τη ζωή του και δεν έχει φωνή να μιλήσει το ίδιο. Είναι όλα ένας φόρος τιμής στη Macy Grace», κατέληξε.

    Η Ditty αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία, κακοποίηση παιδιού και πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον σύντροφό της Zachary Earl Keefer.

    Στην πρώτη ακρόασή τους τη Δευτέρα, ο δικαστής τούς είπε πως αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή ή ισόβια, αν καταδικαστούν.

    «Είναι μια δύσκολη υπόθεση, ξέρεις πως αυτό το παιδί δεν πέθανε από φυσικά αίτια», σχολίασε ο εισαγγελέας. «Σου ραγίζει την καρδιά (…), θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη».



    ΣΧΟΛΙΑ