• LIFE&STYLE

    Η φωτογραφία της Ριάνα στο Instagram που προκαλεί (pic)

    • NewsRoom

    Ριάνα


    Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα ανέβασε στο instagram της, την πρώτη φωτογραφία για το 2020.

    Μάλιστα, έχει ένα beauty look που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε από μία επιχειρηματία του κόσμου της ομορφιάς, στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα. Χωρίς καθόλου μέικ απ, με σπυράκια, αραιά φρύδια και πρησμένα μάτια. Και αποθεώθηκε από τους ακόλουθούς της.

    Είναι διάσημη, πάμπλουτη, απίστευτα ταλαντούχα και με δική της σειρά καλλυντικών. Η Ριάνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όλοι γνωρίζουν ότι η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος είναι ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα στον πλανήτη. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού στο Instagram μόνο μετράει περισσότερους από 78 εκατομμύρια followers.

    Η Ριάνα τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει το δικό της beauty brand, Fenty Beauty, το οποίο έχει καθιερωθεί στην αγορά και μάλιστα έχει ξεχωρίσει για πολλούς λόγους.

    Ο πιο σημαντικός είναι ότι το foundation βγαίνει σε πάρα πολλές αποχρώσεις. «Πρέπει να εκπροσωπήσω όλα μου τα κορίτσια και την διαφορετική απόχρωση που έχουν. Ειδικά τα κορίτσια που έχουν ίδια απόχρωση με εμένα και που τόσες φορές έχουν μείνει εκτός του beauty κόσμου» είχε πει παλαιότερα.

    View this post on Instagram

    first selfie of the year doe. #2020

    A post shared by badgalriri (@badgalriri) on



    ΣΧΟΛΙΑ