• LIFE&STYLE

    Η έξαλλη ζωή των ανιψιών της πριγκίπισσας Diana!


    Η οικογένεια Spencer εδώ και αιώνες αποτελεί μια από τις πιο κραταιές αριστοκρατικές οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου, μέλη της οποίας είναι μεταξύ άλλων και ο Sir Winston Churchill αλλά και η αγαπημένη όλου του κόσμου αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana. Όμως τη σήμερον ημέρα, τα μέλη των Spencer που πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα δεν είναι άλλα από τις τρεις κόρες του Charles, 9ου Κόμη Spencer – η Λαίδη Kitty Spencer, η Λαίδη Eliza Spencer και η Λαίδη Amelia Spencer.

    kitty1
    Λαίδη Amelia, Λαίδη Kitty, Λαίδη Eliza Spencer

    Και οι τρεις μαζί αποτελούν τις βασίλισσες των social media, αφού καθημερινά εκθέτουν τη ζωή τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, όπου κάθε τους ανάρτηση αμέσως αποκτά χιλιάδες likes. Υπάρχουν φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους όπου φοράνε μπικίνι και λιάζονται σε εξωτικές παραλίες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, από το St Tropez ως τη μακρινή Αυστραλία.

    Η ζωή τους μοιάζει με παραμύθι και περιλαμβάνει, πέρα από ονειρεμένα ταξίδια, πάρτι στα πιο exclusive clubs της αγγλικής πρωτεύουσας όπως το Annabel’s και ατελείωτο shopping στις πιο ακριβές μπουτίκ μόδας και κοσμημάτων.

    kitty5
    Λαίδη Eliza Spencer

    Και μπορεί τους προγόνους των τριών αδελφών να τους απασχολούσε ένας ταιριαστός γάμος με άλλους γαλαζοαίματους γόνους, αλλά οι τρεις αδελφές Spencer έχουν επιλέξει πολύ διαφορετικά το άλλο τους μισό. Η Λαίδη Kitty έχει εδώ και δύο χρόνια δεσμό με έναν εκατομμυριούχο διαζευγμένο Ιταλό κατασκευαστή και δηλώνει σφόδρα ερωτευμένη. Πρόσφατα μάλιστα αρραβωνιάστηκαν. Και η αδερφή της Λαίδη Eliza με ένα Νοτιοαφρικανό σέρφερ!

    Και οι διαφορές με τους αριστοκράτες συγγενείς τους δε σταματούν μόνο στην επιλογή συντρόφου. Η Λαίδη Kitty αποτελεί fashion icon, καθώς πηγαίνει από fashion show σε fashion show και ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και διάσημοι οίκοι, όπως ο Dior πρόσφατα, την επιλέγουν για κινητή διαφήμιση και εισπράττει τα ανάλογα κέρδη κάθε φορά. Θα μπορούσε άνετα να πει κανείς ότι είναι και fashion blogger, το μόνο που της λείπει είναι ένα blog.

    kitty3
    Η Λαίδη Amelia Spencer σε διακοπές με φίλους της

    Κάθε πάρτι στο οποίο παρευρίσκεται η όμορφη Λαίδη Kitty γίνεται αμέσως talk of the town και πρωτοσέλιδο. Τελικά οι αδελφές Spencer αποτελούν και πάλι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπως η διάσημη θεία τους, πριγκίπισσα Diana, σχεδόν 30 ολόκληρα χρόνια μετά από εκείνη. Βέβαια, η ζωή τους είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση με την αυστηρή, πολλές φορές άχαρη και γεμάτη κανόνες αριστοκρατική ζωή της Diana. Οι τρεις αδελφές, όπως και ο μικρότερος αδελφός τους Louis Spencer, Υποκόμης Althorp, ζουν σαν γνήσιοι εκπρόσωποι του διεθνούς jet set, με σπουδές στα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα συν τοις άλλοις.

    Από όλους, όμως, την πιο έξαλλη ζωή κάνει η Λαίδη Amelia, η οποία στο παρελθόν συνελήφθη από την αστυνομία του Cape Town, με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε έναν άνδρα, κατηγορία η οποία αποσύρθηκε γρήγορα αλλά δεν την απάλλαξε από την επίσκεψη στο αυτόφωρο. Τουλάχιστον πρόλαβε να πάει στο γάμο του ξαδέρφου της, πρίγκιπα William, Δούκα του Cambridge!

    kitty4
    Η Λαίδη Amelia στο κρατητήριο

    Πάντως και οι τρεις αδελφές διατηρούν καλές σχέσεις και με τα ξαδέρφια τους, πρίγκιπες William και Harry, όσο και με τους γονείς τους, Κόμη Spencer και Victoria Lockwood – διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του ’80 – οι οποίοι έχουν πάρει διαζύγιο πολλά χρόνια τώρα. Και όπως λέει και η ίδια η Λαίδη Kitty, «κάθε ένα μέλος της οικογένειάς μου είναι κομμάτι της ευτυχίας μου».

    Η Λαίδη Kitty, παράλληλα με το λαμπερό βίο που διάγει, είναι απόλυτα αφιερωμένη και στη φιλανθρωπία, αφού έχει ιδρύσει την οργάνωση Give Us Time, που βοηθάει τους Βρετανούς στρατιώτες να επανέλθουν στην κανονική ζωή και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τις οικογένειές τους. Μάλιστα γι’ αυτή της τη δράση έχει βγάλει και λόγο στη Βουλή των Λόρδων πρόσφατα.

    kitty6
    Λαίδη Kitty Spencer

    Η ζωή των αδελφών Spencer μοιάζει όντως με παραμύθι και πώς να μη μοιάζει αν προσθέσουμε και ότι η οικογενειακή τους περιουσία ξεπερνάει τα 100 εκ. λίρες!

    Διαβάστε ακόμη:

    Μήπως η τσάντα σας είναι fake;



    ΣΧΟΛΙΑ