• LIFE&STYLE

    Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δήμητρας Μέρμηγκα-Κούστα δυόμισι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

    • NewsRoom
    Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

    Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)


    Στο Μουσείο Μπενάκη και, συγκεκριμένα, στην παρουσίαση κοσμημάτων της Έλενας Σύρακα έκανε την εμφάνισή της, συνοδεία του εφοπλιστή και συντρόφου της Γιάννη Κούστα, η Δήμητρα Μέρμηγκα, εντυπωσιάζοντας με το στιλ και τη δροσιά της.

    Η 26χρονη Δήμητρα Μέρμηγκα έχει επιστρέψει, απ’ ό,τι φαίνεται, στις δημόσιες εμφανίσεις, εντυπωσιακότερη από ποτέ, δυόμισι μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, καρπού του έρωτά της με τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.

    Και αυτό, παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα για το ζευγάρι δεν λένε να τελειώσουν, αφού, όπως έγραψε προ ημερών το mononews.gr, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η νομική διαμάχη του Γιάννη Κούστα με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου.

    Η απόφαση του Αρείου Πάγου για το διαζύγιο του Γιάννη Κούστα και της Σοφίας Γιαννικοπούλου αναμένεται τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Τουτέστιν σημαίνει ότι μέχρι τότε το θυελλώδες διαζύγιο δεν είναι αμετάκλητο και ο κ. Κούστας δεν μπορεί να έρθει σε νέου γάμου κοινωνία. Αυτονόητο ότι δεν μπορούσε να το πράξει ούτε το καλοκαίρι που μας πέρασε, στο μαγευτικό Σορέντο!

    Με ατράνταχτα… αποδεικτικά στοιχεία, λοιπόν, τη συζήτηση στον Άρειο Πάγο, ο γάμος στο Σορέντο της Ιταλίας, του εφοπλιστή με τη νεαρή σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, δεν υφίσταται! Θα μπορεί να ντυθεί (κανονικός) γαμπρός μόνο μετά την έκδοση της αμετάκλητης απόφασης του Αρείου Πάγου.

    Πηγή φωτογραφίας: Marie Claire

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κούστας-Γιαννικοπούλου: Είναι γεγονός! Δεν είναι αμετάκλητο το διαζύγιο τους!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ρομπέρτο Κούστας στο mononews.gr: «Η μουσική είναι το πάθος μου» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γάμος Κούστα-Μέρμηγκα: Τ​​​​ην αλήθεια τη φτιάχνει κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα…



    ΣΧΟΛΙΑ