• LIFE&STYLE

    Η εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια που προκάλεσε έντονες συζητήσεις!

    • NewsRoom


    Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας πάντα διαλέγει κομψά looks για τα επίσημα καθήκοντα της, μαγνητίζοντας τα φλας των φωτογράφων. Έτσι έκανε και το βράδυ της Τρίτης, όπου παρευρέθηκε στα βραβεία «ABC International Journalism Awards», στο πλευρό του συζύγου της, βασιλιά Φίλιππου.

    Η 47χρονη βασίλισσα για την λαμπερή βραδιά των βραβείων διάλεξε, ωστόσο, ένα look που αποκλίνει πολύ από τον ρόλο της στην βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εμφάνιση ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων!

    Η Λετίθια, λοιπόν, φόρεσε ένα midi μαύρο φόρεμα Hugo Boss με λεπτομέρεια από δίχτυ στο πάνω μέρος και κρόσσια. Το εντυπωσιακό look της ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες Manolo Blahnik σε σχέδιο φιδιού, δερμάτινο clutch Bottega Veneta (αξίας 1.850 δολαρίων), εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα, ιδιαίτερα κλασικό και chic, μαύρο παλτό από τον οίκο Carolina Herrera. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα ίσια κάτω ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα smokey look.

    Η συγκεκριμένη εμφάνιση της βασίλισσας αν και ήταν κομψή επικρίθηκε αρκετά καθώς για κάποιους παραήταν sexy, κάτι που δεν αρμόζει, σύμφωνα τα δεδομένα του πρωτοκόλλου, σε μια βασίλισσα. Άλλωστε, πότε η βασίλισσα Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου ή η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας αποθανατίστηκαν «με δίχτυα και κρόσσια»;

    Νωρίτερα, προτού εμφανιστεί στα δημοσιογραφικά βραβεία, η Λετίθια είχε δώσει το «παρών» σε μια περιβαλλοντική εκδήλωση, όπου  εμφανίστηκε καλυμμένη με το μαύρο παλτό. Έτσι, όταν έφτασε στο δεύτερο event άφησε τους πάντες άφωνους.

    Η βασίλισσα Λετίθια στην εκδήλωση «Invest in climate action for Health: cut emissions, clean our air, save lives» στο IFEMA-Feria στην Μαδρίτη

     



    ΣΧΟΛΙΑ