• LIFE&STYLE

    Η Χρυσούλα Διαβάτη μιλάει για Μπέζο, Λαζόπουλο και Σεφερλή (video)

    Χρυσούλα Διαβάτη

    Χρυσούλα Διαβάτη


    Πρόσωπα της εγχώριας showbiz που βρίσκονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα σχολίασε η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

    Αναφερόμενη στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», αλλά και το «Greece’s Next Top Model» του Star, η ηθοποιός δήλωσε:

    «Εγώ λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο Your Face Sounds Familiar. Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί. Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εφήμερο.

    Λυπάμαι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια του GNTM, έδιναν ψυχή για να υπάρξουν».

    Η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπέζο λέγοντας ότι: «Ο κύριος Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα;»

    Από την άλλη για τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος αντικαταστάθηκε σε θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, η ίδια δήλωσε ότι: «Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!»

    Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο η ίδια δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι «είναι διασκεδαστής, είναι αυτή η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Μπέζος: «Αισθανόμουν χειρότερα όταν το Mega ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσούλα Διαβάτη: «Καρφώνει» τον Αγγελόπουλο για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην σκληρή κριτική του Βασίλη Ζούλια



    ΣΧΟΛΙΑ