• LIFE&STYLE

    Τι απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην σκληρή κριτική του Βασίλη Ζούλια

    • NewsRoom

    Βίκυ Χατζηβασιλείου


    Μία νέα «διαδικτυακή διαμάχη» ξεκίνησε ανάμεσα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Βασίλη Ζούλια με αφορμή τις ενδυματολογικές επιλογές της παρουσιάστριας στην δημοφιλή εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

    Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εμφανίστηκε με ένα «καυτό» μίνι φόρεμα το οποίο και σχολίασε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας στο Facebook ασκώντας σκληρή κριτική στην οποία, μάλιστα, πήρε απάντηση από την ίδια την παρουσιάστρια.

    «Προσπαθώ να μην κρίνω, αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή ‘Πάμε πακέτο’.

    Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτά είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν.

    Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ήταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία. Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα.

    Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι. Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.

    Αυτά με όλη μου την εκτίμηση…», έγραψε στο προφίλ του ο σχεδιαστής.

    https://www.facebook.com/vassilis.zoulias/posts/10213937271601653

    Με τη σειρά της η παρουσιάστρια απάντησε μέσω Instagram γράφοντας:

    «Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) Για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτηση του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με ‘προστατεύσει’, να μου πει κατ’ ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό.

    Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω και εγώ δημόσια! (Με καλή πρόθεση πάντα…) Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μία τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορέματος!!

    Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλίστρια μου γιατί δεν πήρε μία φορά την μεζούρα… Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του ένα τοις χιλίοις!!

    Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πως ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το ’χω ευκολάκι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πως ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται το μεγαλύτερο τους πόνο! Και αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί.

    Υ.Γ. (Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ’ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας..?) #αγάπη μόνο».

    View this post on Instagram

    Ενημερώθηκα μόλις ότι γνωστός σχεδιαστής με επέκρινε (με καλή πρόθεση πάντα..) για το προχθεσινό κοντό μου φόρεμα. Αρχικά μου κάνει εντύπωση η δημόσια τοποθέτησή του! Θα μπορούσε, αν ήθελε όντως να με "προστατεύσει", να μου πει κατ'ιδίαν τη γνώμη του, την οποία θα άκουγα με πολύ σεβασμό. Με αναγκάζει όμως έτσι να απαντήσω κι εγώ δημόσια! (με καλή πρόθεση πάντα…) : Εν πρώτοις χαίρομαι πολύ που σε μια τόσο δύσκολη εκπομπή, με ιδιαίτερα ευαίσθητους χειρισμούς, το μόνο που ενόχλησε 14 χρόνια τώρα, ήταν το μήκος του προχθεσινού φορεματος!! Το οποίο για να πω την αλήθεια κι εμένα μου ήταν κάπως άβολο, αλλά δεν θα επιπλήξω και την ταλαντούχα στυλιστριά μου γιατί δεν πήρε μια φορά τη μεζούρα… Εν πάσει περιπτώσει, αν στις 1000 εμφανίσεις χάσαμε τη μία, τότε πανηγυρίζουμε το εξαιρετικό ποσοστό του 1 τοις χιλίοις!! Εύχομαι το ίδιο ποσοστό αποτυχίας στις δημιουργίες όσων με κατέκριναν. Σημασία πάντως δεν έχει πώς ισορροπείς στα ψηλοτάκουνα (άλλωστε το χω ευκολακι ως πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), αλλά πώς ισορροπείς τις ψυχές των ανθρώπων που σου εμπιστεύονται τον μεγαλύτερό τους πόνο! Κι αυτό μόνο θα συνεχίσει να με απασχολεί. ΥΓ(Ζητώ την κατανόηση των συναδέλφων δημοσιογράφων που δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε έναν έκαστο εξ αυτών, αλλά ας σεβαστούμε το αγαθό της εργονομίας.. ?) #αγαπημονο

    A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikyhatzivasiliou) on

    Βασίλης Ζούλιας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απάντησε για τα «καυτά» φιλιά με τον γνωστό επιχειρηματία (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος θα αποχωρήσει (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πικραμένο μήνυμα του Βασίλη Ζούλια για τη συμμετοχή του στο GNTM (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ