• LIFE&STYLE

    Γιάννης Μπέζος: «Αισθανόμουν χειρότερα όταν το Mega ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο»

    • NewsRoom
    μπεζος-γιαννης

    Γιάννης Μπέζος


    Στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος 07:00» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλείσιμο του Mega. Ξεκινώντας τη συζήτηση ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος δήλωσε ότι με χαρά και τιμή υποδέχεται στην πρώτη εκπομπή τον ταλαντούχο ηθοποιό με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει.

    Με χιούμορ ο Γιάννης Μπέζος απάντησε πως δεν του άρεσε αυτή του η δήλωση λέγοντας: «Τι εννοεί δηλαδή; Τόσο πολύ μεγάλος είμαι;». Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στην κλασική σειρά «Απαράδεκτοι» στην οποία συμπρωταγωνιστούσε ο Μπέζος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Βλάσση Μπονάτσο. Μάλιστα, πρόκειται για τη σειρά που έπαιζε στο Mega τη στιγμή έπεσε το «μαύρο» τα ξημερώματα της Κυριακής.

    «Κοντεύουν 30 χρόνια. Είχα κάνει έξι με επτά σειρές στο Mega όλο αυτό διάστημα. Το κανάλι αυτό είχε την ιδιαιτερότητα ότι χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη μυθοπλασία. Τόσο στο χώρο της κωμωδίας, όσο και στα κοινωνικά δράματα. Μην πάμε στα καθημερινά που είναι μια συνήθεια των τελευταίων δέκα ετών. Παλαιότερα είχε μια πολύ μεγάλη δραστηριότητα», δήλωσε ο ηθοποιός.

    απαραδεκτοι
    «Απαράδεκτοι»

    Σχετικά με το οριστικό «μαύρο» που έπεσε στο «Μεγάλο Κανάλι», ο Γιάννης Μπέζος υποστήριξε ότι:

    «Πρέπει να πω ότι βεβαίως αισθανόμαστε όλοι αμήχανα που έκλεισε, αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο. Το οποίο δεν είχε κανένα νόημα, δηλαδή μια συχνότητα, η οποία έπαιζε πράγματα που μας θύμιζαν τα νιάτα μας.

    Το MEGA έχει μια πολύ μεγάλη ταινιοθήκη πίσω του, η οποία έχει κάνει στους συμπατριώτες μας μια πολύ καλή συντροφιά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά η δική μας στην τηλεόραση. Το μυστικό της μυθοπλασίας είναι το μεράκι. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε ανθρώπων. Υπάρχουν και τώρα άνθρωποι. Δεν υπάρχει η ίδια διάθεση.

    Δεν το λέω για τους άλλους το λέω για τον εαυτό μου. Πρέπει να επαναφέρουμε το μεράκι, δηλαδή αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε. Όταν ξεκινήσαμε αυτές τις σειρές που λέμε, δεν ασχολιόταν κανείς ούτε με τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε με τις ηλικίες και τα δυναμικά και αδύναμα κοινά. Αυτά είναι εκ των υστέρων. Μετά γίναμε πιο υποψιασμένοι και χάθηκε αυτή η πρωτογενής αγωνία να δώσουμε κάτι καινούριο στον κόσμο».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» και «αντίο» του ΑΝΤ1 στο MEGA

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mega: Σάρωσε σε τηλεθέαση την ώρα που έπεφτε το «μαύρο»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Αποχωρεί η Έφη Αναστασοπούλου; Το αινιγματικό μήνυμα στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ