• LIFE&STYLE

    Cardi B: «Πήγα για φωτογράφιση και με παρενόχλησαν σεξουαλικά»

    • NewsRoom


    Η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B αναφέρθηκε στο περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε φωτογράφιση περιοδικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή: «Πήγα στην φωτογράφιση γι’ αυτό το περιοδικό και ο φωτογράφος προσπαθούσε να με πλησιάσει, λέγοντας: ‘Ναι, θέλεις να μπεις σε αυτό το περιοδικό;’. Και μετά έβγαλε έξω το πέος του. Έγινα έξαλλη. Σηκώθηκα κι έφυγα. Ξέρεις ποιο είναι το τρελό; Το είπα στον ιδιοκτήτη του περιοδικού και απλώς με κοίταξε και μου λέει, ‘Ναι, και;’».

    Η Cardi B δεν αποκάλυψε το όνομα του περιοδικού ή του φωτογράφου κατά την διάρκεια της εξομολόγησης της, αλλά ούτε και πότε συνέβη το περιστατικό. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo, καθώς πολλές γυναίκες καθημερινά βιώνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον εργασιακό τους χώρο.

    «Όταν βλέπω αυτό το κίνημα #MeToo, έχω κορίτσια από την γειτονιά μου που ξέρω πως πέρασαν ακριβώς τα ίδια. Σε κάνουν να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Συμβαίνει κάθε μέρα», πρόσθεσε η ίδια.

    Σε ερώτηση αν της συμβαίνει ακόμη, απάντησε: «Με τίποτα. Θα σε βγάλω στο Instagram. Θα παραβιάσω τους κανόνες». Η διάσημη ράπερ είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στο συγκεκριμένο περιστατικό. Σε συνέντευξή της το 2018, είχε πει: «Στοιχηματίζω πως αν μια από αυτές τις γυναίκες σηκωθεί και μιλήσει γι’ αυτό, ο κόσμος θα πει, ‘Ε, και; Είσαι πόρνη. Δεν έχει σημασία’».



    ΣΧΟΛΙΑ