ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάρτι για αγαπημένη φίλη Υδροχόο, τιμητική εκδήλωση για τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, το Bal Masque του Βασίλη Ζούλια και η Πίτα του Lifeline Hellas
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά προχώρησε η Έμη Λιβάνιου, η οποία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, καλεσμένη στο Πρωινό.
Η γνωστή δημοσιογράφος, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και εφοπλιστή, Πέτρο Παππά, χαρακτηρίζοντάς τον «γλυκό και τρυφερό άνθρωπο».
«Ήμασταν γνωστοί πάρα πολλά χρόνια. Και κάποια στιγμή, όταν με κάποιον γνωρίζεσαι και υπάρχει χημεία. Κάναμε και τη σχέση μας. Ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Τον νιώθω ως το άλλο μου μισό. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, μπορώ να σου πω ότι νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Είμαι καλά, νιώθω ολοκλήρωση, νιώθω ασφάλεια. Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ απλός. Όπως ακριβώς το λες κι εσύ. Πάρα πολύ γλυκός, πάρα πολύ τρυφερός και πάρα πολύ πετυχημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έμη Λιβανίου.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «Ο Πέτρος είναι πάρα πολύ σεμνός, πάρα πολύ απλός. Δεν θέλει, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Έχει μία συστολή εσωτερική. Ενώ είναι πάρα πολύ κοινωνικός άνθρωπος, και μέσα από τη σχέση μας έχει γίνει αναγκαστικά και πιο κοινωνικός, γιατί έχουμε τα δικά του, είναι και τα δικά μου, οπότε όλο αυτό έχει κάνει ένα εβδομαδιαίο συνονθύλευμα που δεν υπάρχει μέρα που να είμαστε στο σπίτι.
Μετά το γραφείο εκείνος, κάθε βράδυ έχουμε και κάτι. Τώρα λέμε ότι πρέπει λιγάκι να είμαστε πιο ήρεμοι, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε και κάθε μέρα έξω, κουραζόμαστε. Είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, που θέλει πραγματικές σχέσεις, πραγματικές φιλίες και δεν τον ενδιαφέρει να δείξει κάτι, ούτε το πρόσωπό του. Είναι και πολύ απλός. Δεν φαντάζεσαι πόσο απλός άνθρωπος είναι».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Διαβάστε επίσης:
Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Κέρδη 58,5 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο
Έμυ Λιβανίου: «Μέσα από τη Δύναμη της Προσφοράς προβάλλω αυτούς που δίνουν» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): 25 Βουλευτές ζητούν από πέντε Υπουργούς άμεσα μέτρα για τη Σύμη και τα μικρά νησιά
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στρατηγικός κόμβος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ η Αλεξανδρούπολη (βίντεο)
- Ferrari: Πτώση 6% της μετοχής μετά την παρουσίαση του Luce – για σχεδιαστική απέχθεια μιλούν οι αναλυτές
- Δυάδα με Goal και Over!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.