ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές περνάει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία, όπως αποδεικνύει, απολαμβάνει να αφιερώνει χρόνο στην κουζίνα, μαγειρεύοντας νόστιμα πιάτα για την ίδια και τους αγαπημένους της.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε τα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά που ετοίμασε.
Αν και η ηθοποιός με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο-Σπύρο, ταξιδεύουν πολύ, αυτές τις γιορτές έμειναν στην Αθήνα, όπου ανήμερα Χριστουγέννων, η Αθηνά Οικονομάκου μαγείρεψε παστίτσιο και γιουβέτσι.
Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την διαδικασία στο Insta Story της:


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.