LIFE&STYLE

Η απίστευτη αποκάλυψη του Χ. Ρώμα για το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης» (video)

κωνσταντινου και ελενης

Κωνσταντίνου και Ελένης


Καλεσμένος ήταν σήμερα στην εκπομπή Πρωινό ο δημοφιλής ηθοποιός Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε στη Φαίη Σκόρδα, δίνοντας απαντήσεις για όλα και κυρίως για το ερώτημα που περιτριγυρίζει το όνομά του το τελευταίο διάστημα: Θα προβληθεί τελικά η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Καφέ της Χαράς»;

Ο κ. Ρώμας έδωσε τέλος στις φημολογίες, που ήθελαν το μεγαλόπνοο σχέδιο της συνέχισης της σειράς που έκανε επιτυχία στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 να ακυρώνεται τελικά, κυρίως λόγω του δισταγμού της πρωταγωνίστριας Ρένιας Λουιζίδου, που δεν έδινε το οριστικό ναι για τη συμμετοχή της στη σειρά. Μέσα στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε μια δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου όπου, απαντώντας στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί και η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», είχε πει πως δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, ούτε ότι και η ίδια θα μπορούσε να ξανακάνει έναν τέτοιο ρόλο, που είναι κάπως αναχρονιστικός για τα δεδομένα της σημερινής εποχής.

Ακούγοντας το σχόλιο αυτό, ο Χάρης Ρώμας απάντησε κάπως σκληρά, κάνοντας ταυτόχρονα μια σημαντική αποκάλυψη για το πώς έληξε η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Η Ελένη Ράντου μου είχε πει όταν κάναμε το Κωνσταντίνου και Ελένης, «Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά, γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα», παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά. Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά, χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το «Καφέ» με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν, που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» συγκεκριμένα συμπλήρωσε: «Δε σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη, γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σαν να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μου φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια».

Δείτε παρακάτω τα όσα αποκάλυψε και σχολίασε ο Χάρης Ρώμας στον αέρα του Πρωινού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Χάρης Ρώμας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πατούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια «Το Καφέ της Χαράς» (video)ΣΧΟΛΙΑ