• LIFE&STYLE

    Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (video)

    ρωμας-λουιζιδου-καφε-της-χαρας

    Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου


    Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για τη μεγάλη επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι αυτή την εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσουν την συγγραφή των σεναρίων για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει τουλάχιστον ολόκληρο το βασικό cast, καθώς πρόκειται για μια συγκεκριμένη ιστορία.

    «Ήδη έχω κάνει το πρώτο ραντεβού με την Άννα (Χατζησοφιά). Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε να γράφουμε τα σενάρια. Έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό στο κεφάλι μας. Θα γίνει το “Καφέ της Χαράς”. Έχουμε μιλήσει με τον Θοδωρή Κυριακού για την προοπτική αυτής της σειράς και μιας άλλης…. το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

    Αλλά εμείς επιλέξαμε το “Καφέ της Χαράς”. Πως το βλέπουμε να γίνει ένα σίκουελ. Όχι ριμέικ. Εγώ επέμενα ότι αυτό είχαμε αφήσει ανοιχτό και αυτό έχει την έννοια του “συνεχίζεται” σαν ιστορία. Οι συζητήσεις έχουν γίνει. Δεν μπορεί να γίνει ερήμην και ούτε θέλω. Δεν μπορώ να το κάνω χωρίς τη Ρένια. Αυτό είναι το βασικό. Ή χωρίς τον Γεράσιμο ή την Τζόυς. Δεν γίνονται αυτά. Δεν ξέρω αν θα είναι όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι, γιατί πρέπει να μας χωρέσουν και στην καινούρια ιστορία η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη και πολύ ωραία.

    Είναι ένα πολύ επιτυχημένο στόρι που και παγκοσμίως να θες να το πετύχεις δεν το πετυχαίνεις. Έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γιατί ξαναβρίσκονται αυτά τα άτομα 15 χρόνια μετά. Είμαστε σε μια ανοιχτή συζήτηση με τη Ρένια, η οποία θα γίνει και ακόμα πιο συγκεκριμένη, διότι η κοπέλα κάνει επιτυχία με τη σειρά στον Alpha και μπράβο της. Την λατρεύω τη Ρένια. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τέλη Μαΐου όταν τελειώσω εγώ με κάτι άλλα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Χάρης Ρώμας.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο Χάρης Ρώμας – Με ποιον κατεβαίνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Reunion για Βλαχάκη, Πέγκυ και Ματίνα μετά από 20 χρόνια (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «Λόγω Τιμής» επιστρέφει μετά από 20 χρόνια – Δείτε το πρώτο trailer

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη παντρεύτηκε την Πωλίνα από το «Καφέ της Χαράς» (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ