• LIFE&STYLE

    Hell’s Kitchen: Το νέο πολλά υποσχόμενο σόου μαγειρικής του ΑΝΤ1!

    • NewsRoom

    Έκτορας Μποτρίνι


    Ένα διαφορετικό ριάλιτι μαγειρικής έρχεται στον ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου. Το Hell’s Kitchen, που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, για περισσότερο από μία δεκαετία, υπόσχεται να καθηλώσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21.00 μ.μ.

    Ο Έκτορας Μποτρίνι θα υποδεχθεί 20 φιλόδοξους μάγειρες (10 άνδρες και 10 γυναίκες), οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου, στο πιο ιδιαίτερο εστιατόριο που έγινε στην Αθήνα.

    Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο σκληρές δοκιμασίες, καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις των «πελατών» και του Έκτορα Μποτρίνι, καθώς και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.

    Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια θέση στο Botrini’s restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και χρηματικό έπαθλο, αξίας 30.000€.

    Τα γυρίσματα του Hell’s Kitchen πραγματοποιούνται σε έναν εντυπωσιακό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί στεγάζεται το εστιατόριο αλλά και το σπίτι του Hell’s Kitchen, στο οποίο θα διαμένουν οι διαγωνιζόμενοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

    ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

    Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν αρχικά σε δύο, ομάδες (μπλε και κόκκινη). Μέρος των δοκιμασιών θα αναδεικνύει μια νικήτρια ομάδα, η οποία θα κερδίζει ένα έπαθλο εκτός σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη θα περνάει μια δοκιμασία αγγαρείας.

    DINNER SERVICE

    Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι παίκτες προετοιμάζουν το εστιατόριο και αναλαμβάνουν τα πόστα τους. Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει 40 άτομα (πελάτες) και κάθε επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Αφού ανοίξει, το εστιατόριο γεμίζει από πελάτες και οι σερβιτόροι παίρνουν παραγγελίες. Ο Chef προωθεί τις παραγγελίες στους παίκτες και οι ομάδες ξεκινούν να μαγειρεύουν .

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    Ο Chef αποφασίζει ποια ομάδα τα πήγε καλά και ποια όχι κατά την διάρκεια του Dinner Service. H χαμένη ομάδα της βραδιάς ψηφίζει (αρνητικά) δυο υποψήφιους μάγειρες προς αποχώρηση. Είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του Chef να προτείνει περισσότερους από δυο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό θα το ορίζει από τη συμπεριφορά και την απόδοση των ομάδων στο Dinner service.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    Σε αυτό το σημείο ο Chef τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με ένα σύντομο μαγειρικό τεστ.

    ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

    Ο Chef αποφασίζει ποιος από τους 2 υποψήφιοι μάγειρες θα αποχωρήσει. Ζητά τη στολή του παίκτη που αποχωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι του Hell’s Kitchen .

    20 διαγωνιζόμενοι, επαγγελματίες, με πάθος για τη μαγειρική, θα πρέπει να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Hell’s Kitchen, με στόχο το έπαθλο και τη θέση στο εστιατόριο του Μποτρίνι. Ο γνωστός και βραβευμένος Chef Έκτορας Μποτρίνι θα είναι εκεί για να τους καθοδηγεί και να τους κρίνει. Όποιος αντέξει να μαγειρέψει στην κουζίνα του θα πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο στόχο. Ποιος θα τα καταφέρει;

    E.BOTRINI – Ν. ΜΠΙΛΛΗΣ – Κ. ΔΙΒΟΛΗ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tι συνέβη πραγματικά και αντί για το DWTS πήγε στο Survivor;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Βάνου: Η φωνή αφημένων ερώτων

     



    ΣΧΟΛΙΑ