ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γραμμένο από δύο πρώην αστέρες της βρετανικής παιδικής σειράς «Grange Hill», Ρίκι Σίμοντς (Ricky Simmonds) και Σάιμον Βόγκαν (Simon Vaughan), ετοιμάζεται να ανέβει σε σκηνή του Λονδίνου την άνοιξη.
Σύμφωνα με τον Guardian, είναι μία «σχεδόν αληθινή ιστορία» μέσα από τα μάτια τριών γυναικών: Της Ilda Boccassini (δικαστικός), της δεύτερης συζύγου του Μπερλουσκόνι, ηθοποιό Βερόνικα Λάριο (Veronica Lario), η οποία τον εγκατέλειψε το 2009 μετά από σχεδόν 20 χρόνια γάμου και μίας δημοσιογράφου. «Αυτές οι γυναίκες λένε την ιστορία τους», λέει η Francesca Moody, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή. Η παράσταση θα εστιάσει στο χάρισμα του Μπερλουσκόνι να έχει την εξουσία «με το χαρακτηριστικό χαμόγελο και το κλείσιμο του ματιού», σημειώνει η ίδια.
Σε σκηνοθεσία του James Grieve, η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο «Southwark Playhouse» στο νότιο Λονδίνο.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον ΑΝΤ1 και τη μετάδοση του Mundial
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Οι συνομιλίες με το Ιράν θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο
- Alpha Bank: Υψηλή η συμμετοχή θεσμικών και funds στο senior ομόλογο
- Μπέργκαμ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν έως και 11 εμπορικές συμφωνίες για κρίσιμα ορυκτά μέσα στην εβδομάδα
- Οδηγούμε το επαναφορτιζόμενο Geely Starray EM-I (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.