• Media

    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον ΑΝΤ1 και τη μετάδοση του Mundial

    Γιώργος Λεβέντης, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS

    Γιώργος Λεβέντης, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ANTENNA STUDIOS


    Πυρετώδεις είναι οι διαδικασίες εξεύρεσης λύσης στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για τη συνέχιση της μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ μετά και τα απανωτά τεχνικά προβλήματα στην πλατφόρμα του συνδρομητικού ΑΝΤ1+ που κόστισαν σε φήμη και ενδεχομένως σε χρήματα στο κανάλι, καθώς οι συνδρομητές αρχίζουν και αποχωρούν.

    Η λύση δεν είναι εύκολο να δοθεί καθώς η μετάδοση από το ελεύθερης λήψης κανάλι του ΑΝΤ1, δεν αρκεί ούτε είναι και βέβαιο ότι δεν θα προκαλέσει – που ήδη προκαλεί – την οργή των ανταγωνιστών που θα τους χαλάσει τη σούπα της τηλεθέασης. Να σημειώσουμε ότι στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, από υπάρχουν παράλληλες αναμετρήσεις στις 17.00 και στις 21.00 που δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο από τον ΑΝΤ1.

    Η χθεσινή νύχτα στο μεταξύ για πολλούς στον σταθμό ήταν μακρά καθώς τα τεχνικά προβλήματα του ΑΝΤ1+ προκάλεσαν αλυσιδωτές επιπλοκές όπως αυτή της κάλυψης αγώνων που θα διεξάγονται την ίδια ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι σημερινοί αγώνες θα μεταδοθούν παράλληλα από τον ΑΝΤ1 -ελεύθερα- και συνδρομητικά από τον ΑΝΤ1+.

    Ωστόσο όπως όλα δείχνουν το ίδιο θα ισχύσει μέχρι και το φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

    Χθες Τρίτη το βράδυ σε σύσκεψη στελεχών στην οποία συμμετείχαν ο Γιάννης Παπαχρήστου, CEO Ελλάδος ομίλου ANTENNA, ο Γιώργος Λεβέντης, Managing Director ANT1 TV, Μακεδονία TV & ANTENNA STUDIOS, ο Τζώρτζης Ποφάντης, Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV και φυσικά ο Βασίλης Δεληκούρας, General Manager SVOD Services του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ συζητήθηκε να τεθούν τα μισά παιχνίδια της ημέρας στο «ελεύθερο κανάλι» και τα άλλα μισά στο Μακεδονία ΤV, υπερβαίνοντας έτσι το πρόβλημα της συνδρομητικής πλατφόρμας.

    Όμως κάτι τέτοιο βρίσκει σφόδρα αντίθετο τον ΣΚΑΪ (αλλά πιθανώς και άλλα κανάλια) με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο να παρεμβαίνει προσωπικά στο ΕΣΡ για να καταγγείλει ως παράνομη αυτήν την ενέργεια, αφού το Μακεδονία ΤV, όπως ισχυρίζεται, είναι θεματικό κανάλι και δεν μπορεί να το κάνει.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ



    ΣΧΟΛΙΑ