• LIFE&STYLE

    H πρώτη απολαυστική συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM (video)


    Συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στα social media που ξεχώρισε με την προσωπικότητα και τις ατάκες του μέσα από το Greece’s Next Top Model. Ο λόγος, φυσικά, για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο του Art Director στο επιτυχημένο ριάλιτι του Star.

    Αν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα διατεθειμένη να μιλήσει στην κάμερα και τη Σάσα Σταμάτη, η Ζενεβιέβ έδωσε μία άκρως απολαυστική συνέντευξη χωρίς να πει πολλά.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια στη δουλειά της είναι αυστηρή, αλλά δεν είναι σνομπ, όπως κάποιοι την χαρακτηρίζουν. Όσο για τα σχόλια που δέχεται στα social media, δεν την ενδιαφέρουν.

    Η Ζενεβιέβ έγινε γνωστή μέσα από την τηλεόραση και το GNTM, ωστόσο εκείνη υποστηρίζει πως δεν βγαίνει στην τηλεόραση.

    «Δεν βγαίνω μπροστά στην τηλεόραση. Είμαι στα backstage. Το αν με βλέπετε, δεν φταίω εγώ γι’αυτό. Συγγνώμη», απάντησε με το δικό της ξεχωριστό στυλ.

    Όταν ρωτήθηκε για τις σπουδές της, η Ζενεβιέβ υποστήριξε ότι το βιογραφικό της υπάρχει παντού στο διαδίκτυο, συνεπώς δεν έχει κάτι να πει. Παρόλα αυτά πρόσθεσε πως είναι 43 ετών και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

    Στο τέλος, αναρωτήθηκε: «Τώρα εγώ θα χρειαστεί να το κάνω συχνά αυτό;»

    Απολαύστε:

    https://youtu.be/jyj5j1uUsII?t=40s

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η κυρία με το λεοπάρ του Next Top Model που αποθεώθηκε από το Twitter;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Ποια θα ξυρίσει το κεφάλι της και ποια θα αποκτήσει το καρέ της Kim Kardashian; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα μοντέλα που αποχωρούν από το Greece’s Next Top Model (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ