• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Μεγάλος ανταγωνισμός στην πρώτη μέρα του Bootcamp (video)

    greece's next top model-βικυ-καγια


    Μετά από χιλιάδες υποψήφιες, τα εβδομήντα πανέμορφα κορίτσια, που ξεχώρισαν στις auditions του Greece’s Next Top Model, καταφθάνουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης για την πρώτη μέρα του Bootcamp. Εκεί, τις περιμένει μια επαγγελματική φωτογράφιση, που θα τις βγάλει από τα νερά τους, ενώ θα βοηθήσει τους κριτές να κάνουν το πρώτο ξεκαθάρισμα για την επόμενη φάση.

    Τη δεύτερη μέρα, οι σαράντα καλύτερες καλούνται να περπατήσουν για το fashion show ενός διάσημου Έλληνα σχεδιαστή, αφού μαθητεύσουν στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

    Ποιες θα καταφέρουν να επιβιώσουν το απαιτητικό Bootcamp και να πάρουν μια θέση στο σπίτι του GNTM;

    Δείτε το trailer:

    Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου πριν τη φωτογράφιση οι κοπέλες καλούνται να επιλέξουν ένα αντικείμενο για styling. Ωστόσο, εκείνες παρερμηνεύουν τις οδηγίες με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα χάος.

    «Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο», λέει η Art director στις κοπέλες που δεν υπάκουσαν και θα υποστούν τις συνέπειες.

    greece's next top model

    Μάλιστα, μία από τις υποψήφιες αποκαλύπτει πως κάποια κορίτσια στην προσπάθειά τους να πάρουν όσα περισσότερα ρούχα μπορούσαν, χτύπησαν και ποδοπάτησαν άλλες κοπέλες.

    «Σε περίπτωση όμως που βρεθώ χτυπημένη, όπως κάποια κοπέλα που τη χτύπησαν ή την ποδοπάτησαν για να πάρουν κάτι. Δεν θα είμαι καθόλου καλή», δήλωσε η παίκτρια στην κάμερα του Greece’s Next Top Model.

    Δείτε το απόσπασμα:

    greece's next top model

    greece's-next-top-model

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα αγοράκι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζίνα Χανιωτάκη: Η αθλήτρια που κέρδισε τους κριτές του Greece’s Next Top Model (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Greece’s Next Top Model: Η 23χρονη Μαριάννα που έκλεψε την παράσταση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ