• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Δύο αποχωρήσεις – «Ας κρατήσουν τα ζώα» (video)

    • NewsRoom


    Εντάσεις, συγκινήσεις και ίντριγκες είχε (και) το επεισόδιο της Τρίτης του Greece’s Next Top Model, με δύο αποχωρήσεις εκ των οποίων η μία ήταν εκτός σχεδιασμού και έπρεπε να γίνει.

    Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model πέρασαν από μία απαιτητική δοκιμασία, που δεν ήταν άλλη από μια δύσκολη υποβρύχια φωτογράφιση. Οι κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν κάτω από το νερό σε μια πισίνα, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τα υπέροχα φορέματα που φορούσαν.

    Αρκετά ήταν τα κορίτσια που φοβούνταν το νερό ή δεν ήξεραν κολύμπι, ωστόσο, έκαναν την προσπάθεια που μπορούσαν. Μία κοπέλα, όμως, η Σοφία Ζαχαριάδου, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να μπει μέσα στην πισίνα, λόγω τραυματικής εμπειρίας που είχε στο παρελθόν με το νερό.

    Και κάπως έτσι, ενώ ήταν να αποχωρήσει μόνο μία κοπέλα, εν τέλει οι αποχωρήσεις ήταν δύο. Οι κριτές αποφάσισαν να διώξουν τη Σοφία Ζαχαριάδου, αλλά και ένα κορίτσι ακόμη, όπως ήταν προγραμματισμένο να κάνουν. Οι τρεις κοπέλες με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Αγάπη Olagbegi, η Ειρήνη Καζαριάν και η Ιωάννα Δεσύλλα, με την τελευταία να αποτελεί τη δεύτερη αποχώρηση του παιχνιδιού.

    Η Βίκυ Κααγιά μίλησε με σκληρά λόγια στην Ιωάννα Δεσύλλα, ανακοινώνοντάς της το αποτέλεσμα: «Λυπάμαι πάρα πολύ δεν μπορώ να έχω μπροστά μου ένα άφωνο και άψυχο μοντέλο». Η απόφαση των κριτών φαίνεται πως δεν άρεσε στα κορίτσια που ήταν πιο κοντά με την Ιωάννα, κυρίως λόγω του ότι παρέμεινε στο διαγωνισμό η «κλίκα» που έχει φέρει τα άνω- κάτω σπίτι.

    Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Ερμίδου, βλέποντας την Εύη Ιωαννίδου, τη Μέγκι Νdrio και τη Μικαέλα Φωτιάδη να σχολιάζουν και να κουτσομπολεύουν για ακόμη μία φορά τα υπόλοιπα κορίτσια, έγιναν έξαλλες. «Αχ μ@@@κα νευριάζω τόσο πολύ. Ας κρατήσουν τα άλλα εκεί τα ζώα», ακούστηκε να λέει η Ειρήνη Ερμίδου!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Γιατί οι κριτές έδιωξαν τη νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  My Style Rocks: Αδιανόητες εκφράσεις από τους κριτές – «Αύριο ντύσου!»

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Jennifer Lopez στα 49 της με απίστευτους κοιλιακούς (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ