• LIFE&STYLE

    GNTM: Γιατί οι κριτές έδιωξαν τη νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας (video)

    • NewsRoom


    Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model πέρασαν από μία απαιτητική δοκιμασία, που δεν ήταν άλλη από μια δύσκολη υποβρύχια φωτογράφιση. Οι κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν κάτω από το νερό σε μια πισίνα, αναδεικνύοντας, παράλληλα, τα υπέροχα φορέματα που φορούσαν.

    Αρκετά ήταν τα κορίτσια που φοβούνταν το νερό ή δεν ήξεραν κολύμπι, ωστόσο, έκαναν την προσπάθεια που μπορούσαν. Μία κοπέλα, όμως, η Σοφία Ζαχαριάδου, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να μπει μέσα στην πισίνα, λόγω τραυματικής εμπειρίας που είχε στο παρελθόν με το νερό.

    Η Σοφία, στο μεταξύ, ήταν η κοπέλα που κέρδισε τη δοκιμασία της Δευτέρας, όταν τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε μία μπανιέρα με νερό, φορώντας και αναδεικνύοντας τα κοσμήματα Kessaris. Το δώρο της, μάλιστα, για τη νίκη, ήταν ένα κόσμημα της εν λόγω εταιρείας.

    Τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και οι άλλες κοπέλες, προσπάθησαν να την πείσουν να δοκιμάσει να κάνει τη φωτογράφιση, αλλά ήταν φανερό πως η κοπέλα είχε μεγάλο φόβο με το νερό και δεν μπορούσε καθόλου. Η Σοφία μπήκε στο νερό αλλά δεν βούτηξε το κεφάλι της, ενώ έτρεμε καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

    Οι κριτές την ώρα της αποχώρησης αποφάσισαν ότι η Σοφία Ζαχαριάδου θα πρέπει να αποχωρήσει ούτως ή άλλως από το παιχνίδι, επειδή δεν έκανε την υπέρβαση να μπει στο νερό και, έτσι, δεν είχε ούτε φωτογραφία, ώστε να δουν οι κριτές τι μπορεί να κάνει. Άδικο ή όχι, η Σοφία αποτέλεσε την πρώτη αποχώρηση, ενώ ακολούθησε κι άλλη…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Jennifer Lopez στα 49 της με απίστευτους κοιλιακούς (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  My Style Rocks: Αδιανόητες εκφράσεις από τους κριτές – «Αύριο ντύσου!»

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Black Friday 2018: Πότε θα γίνει η μεγάλη «κατάρρευση» των τιμών – Ποια καταστήματα θα συμμετέχουν



    ΣΧΟΛΙΑ