• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Οι πρώτες “κλίκες”, το κουτσομπολιό και η κακία (video)

    • NewsRoom
    τριαδα-της-φωτιας-μεγκι-ευη-μικαελα

    Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο και Εύη Ιωαννίδου


    Η πρώτη μέρα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model ήταν επεισοδιακή, αφού ήταν έκδηλες οι «κλίκες», οι ίντριγκες και ο σκληρός ανταγωνισμός …σε συνδυασμό με το κουτσομπολιό!

    Συγκεκριμένα, η μία παρέα που σχηματίστηκε και η οποία φάνηκε να στρέφεται κατά των υπόλοιπων κοριτσιών, ήταν αυτή της Μέγκι Nτρίο, της Εύης Ιωαννίδου και της Μικαέλας Φωτιάδη.

    Οι τρεις κοπέλες ξεκίνησαν τα αρνητικά σχόλια πολύ πριν μπουν μέσα στο σπίτι, ενώ οι ίδιες είχαν κάτσει απομονωμένες και κουτσομπόλευαν τα υπόλοιπα κορίτσια, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά τους.

    Αρχικά, ξεκίνησαν να σχολιάζουν την Αντζελίνα, η οποία μετά από λίγο σηκώθηκε και έφυγε από το παιχνίδι οικειοθελώς, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

    Έπειτα, μπαίνοντας στο σπίτι ακολούθησε άλλο ένα σκηνικό, όταν χρειάστηκε να διαλέξουν κρεβάτια. Οι τρεις κοπέλες είχαν «πιάσει» ένα δωμάτιο με 5 κρεβάτια και καμία από τις υπόλοιπες κοπέλες δεν ήθελε να μείνει στο ίδιο δωμάτιο.

    Οι ίντριγκες συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν στην πρώτη επαγγελματική φωτογράφιση των κοριτσιών, στην οποία φωτογραφήθηκαν μέσα σε μπανιέρα με παγωμένο νερό αναδεικνύοντας πανάκριβα κοσμήματα.

    Η Εύη Ιωαννίδου είχε μια πολύ καλή επίδοση στη φωτογράφιση, γεγονός που έκανε τη φίλη της Μικαέλα Φωτιάδη να αρχίσει να χειροκροτεί, φανερά ενοχλημένη που τα άλλα κορίτσια δεν χειροκρότησαν και λέγοντας το εξής:

    «Τώρα δεν χειροκροτεί κανείς»!

    Αρκετές κοπέλες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το σχόλιο αυτό, ενώ, έπειτα, η προαναφερόμενη τριάδα ξεκίνησε να σχολιάζει τα άλλα κορίτσια πολύ αρνητικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τις ζηλεύουν.

    Η τριάδα κράτησε μια απομακρυσμένη στάση προς τις υπόλοιπες κοπέλες, ενώ η τελική νικήτρια της δοκιμασίας, η Σοφία, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει αρνητικά το γεγονός πως καμία από τις τρεις κοπέλες δεν της έδωσε συγχαρητήρια, δείχνοντας πως τελικά υπάρχει κόντρα και από τις δύο πλευρές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας – Είπε ότι πάει για καφέ …κι έφυγε! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: «Για πουθενά δεν είσαι! Καθρέφτη είδες;» – Παίκτρια ξεσπά σε κλάματα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Reunion για Βλαχάκη, Πέγκυ και Ματίνα μετά από 20 χρόνια (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ