• Media

    Sex and the city: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε την επίσημη φωτογραφία του comeback

    sex and the city


    Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram τη πρώτη επίσημη εικόνα από το «Sex and the City – And Just Like That».

    Γραφόταν για χρόνια η επιστροφή του Sex and the city, αλλά ποτέ μέχρι πριν λίγους μήνες δεν ήταν κάτι ανακοινώσιμο. Όταν, όμως, επιβεβαιώθηκε πως θα γίνει το revival του Sex and the city οι fans ανά τον κόσμο δεν έκρυψαν τη χαρά, αλλά και την ανυπομονησία τους.

    Τον προηγούμενο μήνα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε μοιραστεί στο προφίλ της στο Instagram την επανένωση της Κάρι με τη Μιράντα και τη Σάρλοτ συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και θετικά σχόλια.

    Όπως είναι ήδη γνωστό από τη σειρά θα απουσιάζει η Σαμάνθα, καθώς η Κιμ Κατράλ ήταν εντελώς αρνητική στο revival της σειράς που επηρέασε πολλές γυναίκας ανά τον κόσμο. Και μπορεί να είχε αρχικά γραφτεί πως ο Mr Big δεν θα συμμετείχε ούτε αυτός στη σειρά, ευτυχώς όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

    Αυτή τη φορά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη επίσημη φωτογραφία του HBO για το revival του Sex and the city και μέχρι αυτή την ώρα έχει πάρει πάνω από 800.000 likes.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

    Στη φωτογραφία βλέπουμε τις τρεις φίλες, τη Μιράντα, την Κάρι και τη Σάρλοτ με άψογο στιλ και φόντο τη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, η τηλεοπτική «Μιράντα» έχει αποχωριστεί το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.

    Να σημειώσουμε πως το «Sex and the City – And Just Like That» θα είναι μίνι σειρά, 10 επεισοδίων και ανυπομονούμε να ξεκινήσει.

    Διαβάστε ακόμη:

    Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Δείτε το πρώτο trailer

    Το σνακ που θα σας ξετρελάνει: Μπάρες βρώμης με σοκολατένια κουφετάκια

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ