• Gossip

    Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψε τα νυφικά παπούτσια της

    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού


    Στο Instagram

    Λίγες ώρες πριν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στο Instagram τις εντυπωσιακές νυφικές γόβες που θα φορέσει σήμερα.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα με δαντελένιες λεπτομέρειες, που ταιριάζουν άψογα με το νυφικό της.

    Τηρώντας την παράδοση, η Τζένη Μπαλατσινού έγραψε πίσω από τις γόβες της τα ονόματα των φίλων της που θέλουν να παντρευτούν.

    μπαλατσινου-γαμος
    Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε τις νυφικές γόβες της

    Από την άλλη, ο Βασίλης Κικίλιας, το πρωί του Σαββάτου έκανε τζόγκινγκ. Σε ανάρτησή του στο Instagram, έδειξε να γυμνάζεται με συντροφιά τον αγαπημένο του σκύλο.

    «Η μέρα ξεκινάει τρέχοντας με τη Lucky», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στην ανάρτησή του και από ό,τι φαίνεται έτρεξαν αρκετά, καθώς στο τέλος έχει πάρει αγκαλιά το μικρόσωμο σκυλάκι.

    Όλες οι προετοιμασίες για την μεγάλη ημέρα έχουν ολοκληρωθεί, καθώς σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 18:00, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα παντρευτούν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

    Η τελετή αναμένεται να γίνει με λίγους, αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

    Υπενθυμίζεται ότι η αναγγελία του γάμου τους είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού δεν ήταν γνωστή η επανασύνδεση του ζευγαριού, πόσο μάλλον η απόφασή τους να προχωρήσουν σε γάμο.



    ΣΧΟΛΙΑ