• Gossip

    Στο νοσοκομείο ο Κρατερός Κατσούλης – Έφυγε ξαφνικά από την εκπομπή

    • NewsRoom

    Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου


    Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε, το πρωί της Τρίτης, ο Κρατερός Κατσούλης, έπειτα από αφόρητους πόνους που ένιωθε στην περιοχή των νεφρών

    Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός αναγκάστηκε να αποχωρήσει στη μέση της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», καθώς του ήταν αδύνατο να συνεχίσει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ένιωθε πόνους στην περιοχή των νεφρών, ωστόσο δεν πήγαινε στον γιατρό, καθώς θεώρησε ότι θα του περάσει.

    Σήμερα, όμως και ενώ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής, οι πόνοι επέστρεψαν πιο δυνατοί.

    Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί έδωσαν κάποιες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει και ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του.

    «Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια λίγο πριν υποδεχθεί τους σημερινούς καλεσμένους της εκπομπής.

    Δείτε την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου:



    ΣΧΟΛΙΑ