ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανησυχία προκάλεσε στους θαυμαστές του ο Αντώνης Ρέμος με τη φωτογραφία που πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο instagram, με ορούς στο χέρι μέσα από το χειρουργείο. Τι συνέβη όμως στον τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ;
Μπήκε στο χειρουργείο για προγραμματισμένη επέμβαση αμυγδαλών και αφού πήγαν όλα καλά έβγαλε μια selfie στο κρεβάτι του νοσοκομείου κι έγραψε: «Φιλαράκια μου καλησπέρα. Μόλις τέλειωσε η επέμβαση αφαίρεσης αμυγδάλων και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη με τους καλούς μου φίλους #raghebalama #mustafasandal #europeantour #tonsillectomy #healthaboveall».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ώριμος γάμος Αντώνη Ρέμου: Κάν’ το όπως ο Σάκης και 9 νέες γνώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Του Αγοριού Απέναντι: Το καλοκαίρι παρατείνεται με την παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου στο Θέατρο Άλσος
- Μαρινάκης κατά Τσίπρα: Τα 7,5 δισ. ευρώ είναι ετήσιες δαπάνες, όχι κόστος τετραετίας
- Σκέρτσος: Οι καμένες εκτάσεις μειωμένες κατά 30,1% έναντι του μέσου όρου 20ετίας – «Δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς»
- Βουλγαρία: Έκρηξη σε εγκατάσταση αποθήκευσης όπλων – Δείτε βίντεο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.