• Gossip

    Σάλος με το κορμάκι που φοράει η Τάμτα στην Eurovision

    ταμτα

    Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision


    Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun σχολίασε την εμφάνιση της Τάμτα  και συγκεκριμένα το «αποκαλυπτικό» κορμάκι που φοράει πάνω στην σκηνή της Eurovision

    «Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο έδειξε τον καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

    Βρετανοί στο Twitter, με το γνωστό τους χιούμορ σχολίασαν τόσο τις μπότες της Τάμτα, όσο και την επιλογή της να βάλει το διάφανο κορμάκι. Μεταξύ άλλων έγραφαν ότι… θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες και ελπίζουν να μην συγκαεί, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποιος άλλος ότι… νομίζει ότι βρήκε που πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

    Η Τάμτα, στην αρχή του τραγουδιού της στον προ-ημιτελικό της Eurovision, φορούσε μαύρες πανύψηλες μπότες από PVC και ένα επίσης μαύρο τζάκετ από PVC, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια προκαλώντας υστερία καθώς αποκάλυψε το κορμάκι-οπτική ψευδαίσθηση που φορούσε και έμοιαζε… σαν να μην φοράει τίποτα!

    Το δημοσίευμα της The Sun για την Τάμτα



    ΣΧΟΛΙΑ