• Gossip

    Πριβέ πάρτι στο Αθηνών Αρένα με πολύ Ρέμο, δεκάδες λιμουζίνες και αμέτρητα καράτια

    • NewsRoom
    Ρέμος

    Αντώνης Ρέμος


    Μετά την επιτυχία που γνώρισε πέρυσι το χριστουγεννιάτικο κάλεσμά τους, ο λιβανέζικης καταγωγής μεγιστάνας Τούφι Χούρι και η σύζυγός του, Χάλα, οι οποίοι ζουν στην Αθήνα και έχουν την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα τους, χάρισαν μια νύχτα χλιδής σε περισσότερους από 350 εκλεκτούς φίλους τους, μεταξύ των οποίων ήταν ισχυροί εκπρόσωποι της ελληνικής ναυτιλίας, αλλά και προσωπικότητας από όλο τον κόσμο. Μια βραδιά που είχε ακόμη πολύ Αντώνη Ρέμο, αφού για το event είχε κλειστεί το Αθηνών Αρένα!

    Οι προετοιμασίες, σύμφωνα με την Espresso, είχαν αρχίσει πριν από σχεδόν έναν μήνα, όταν και εστάλη η πρόσκληση του ισχυρού ζεύγους στους καλεσμένους τους. Και την Πέμπτη το βράδυ στις 9.00 μ.μ. το Αθηνών Αρένα μετατράπηκε σε απόρθητο φρούριο, περικυκλωμένο από σωματοφύλακες, με απίστευτα μέτρα ασφαλείας. Η Πειραιώς πλημμύρισε λιμουζίνες, σωματοφύλακες και αστραφτερές παρουσίες, ενώ το εσωτερικό του μαγαζιού μετατράπηκε από την εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη σε παραμυθένιο σκηνικό με φτερά και άσπρα πούπουλα.

    Την παράσταση έκλεψε η κατασκευή από στολίδια, λουλούδια, μπάλες και αστέρια που κρεμόταν από το ταβάνι του νυχτερινού κέντρου, ενώ τεράστια άσπρα δέντρα από φτερά συμπλήρωναν το χολιγουντιανό σκηνικό.

    Το ζεύγος Ταουφίκ και Χάλα Χούρι

    Το δείπνο και η υποδοχή του Αντώνη Ρέμου

    Η βραδιά άρχισε με δείπνο στα τετράγωνα τραπέζια με τους καθρέφτες που είχαν στηθεί στο μαγαζί, με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη να ρυθμίζει τη μουσική, ενώ οι πλούσιοι μπουφέδες διέθεταν από σούσι και καπνιστό σολομό έως φιλέτο και σφυρίδα. Επιπλέον, ένα τεράστιο τραπέζι με γλυκά περίμενε όσους προσκεκλημένους θα ένιωθαν μια… λιγούρα.

    Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν στους καναπέδες γύρω από την πίστα για να απολαύσουν στη σκηνή τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο που, μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή, προκάλεσε πανικό. Και εκείνος υποδέχθηκε το κοινό του λέγοντας: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, που σηματοδοτεί ότι έρχονται οι γιορτές και είναι γεμάτη εξαιρετικούς φίλους. Welcome!».

    Ρέμος
    Αντώνης Ρέμος

    Αφού ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες της βραδιάς για την τιμή που του έκαναν, για δεύτερη χρονιά, να τραγουδήσει στο πριβέ πάρτι τους, ο Αντώνης Ρέμος αναρωτήθηκε τι πρόγραμμα να κάνει: «Πρόγραμμα Μυκόνου, Κουρσεβέλ ή Αθηνών;». Και η βραδιά συνεχίστηκε με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη.

    Τα πιο γνωστά ονόματα της ναυτιλίας ήταν εκεί. Η Μαριάννα Λάτση με τη μητέρα της Εριέττα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την κομψή σύζυγό του Τζένη, ο Ανδρέας και η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, ο Αντώνης Κομνηνός με τη σύντροφό του Μιμίκα Κολοτούρα, η Μελίνα Τραυλού με τον Βασίλη Πατέρα, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με την όμορφη σύζυγό του Ρόη, η Ευγενία Χανδρή, η Ντέπυ Σιδεράκη, η Σούλα Λιάκου, ο Βασίλης Μιχαήλ, τα ζεύγη Διαμαντίδη, Πετράκη, Φειδάκη, Λαβίδα, Βιλβιρίδη, Τσάκου, Μαυρή, Χαλκιά, Μελά, Κόβα και ο Αλέξανδρος Σαμαράς με την Ετα Παγίδα.

    Μαριάννα Λάτση, Βασίλης Αποστολόπουλος, Ρόη Αποστολοπούλου

    Εκεί και ο Πέτρος Δούκας και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έδειχνε ερωτευμένος στην αγκαλιά της Κέλλυς Δρίτσα.

    Εκεί, στο τσακίρ κέφι, όπως πάντα άλλωστε, ήταν ο μόνιμα παρών στα αθηναϊκά κοσμικά δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

    Ο Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη

    Το «παρών» έδωσαν όμως και ο Τούρκος μεγιστάνας Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, η οποία εμφανίστηκε με μυθικά κοσμήματα, κάνοντας πολλές από τις παρευρισκόμενες κυρίες να… σκάσουν από το κακό τους!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Open Beyond: Δεκάδες απολύσεις, ποιοι βγάζουν «μύγα» την Στάη και το τετ-α-τετ στο Κολωνάκι με τον Τζώνη Καλημέρη, παραδίπλα από τον Σημίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις γενιές Βαρδινογιάννη – Γουλανδρή μαζί!

     



    ΣΧΟΛΙΑ