• Gossip

    Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις απώλειες στη ζωή της

    Τσαπανιδου-ποπη

    Πόπη Τσαπανίδου


    Οι απώλειες που στιγμάτισαν την Πόπη Τσαπανίδου

    Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, την οποία παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

    Μιλώντας για τις τραγικές απώλειες που έχει βιώσει στη ζωή της, εκείνη του συζύγου της, ενώ βρισκόταν έγκυος, εκείνη της αδελφής της, όταν ήταν μόλις 12 ετών, αλλά και εκείνη του πατέρα της.

    «Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω.

    Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού.

    Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

    Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ.

    Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη.

    Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

    Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στην αδελφή της:

    «Είχα άλλη μία αδελφή, η οποία πέθανε. Όταν ήμουν 14 χρονών, πέθανε η αδερφή μου που ήταν 12 από εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Γι’ αυτό σου λέω η ζωή είναι ένα δώρο.

    Πώς ξεπερνιέται ο θάνατος; Με τη ζωή. Και έφεραν στον κόσμο μετά την αδερφή μου Λία η οποία έχει δυο παιδιά και το μικρό της είναι τριών μηνών.

    Οι γονείς μου τότε πέρασαν πολύ δύσκολα».



    ΣΧΟΛΙΑ