• Gossip

    Παντρεύεται πρώην παίκτης του MasterChef – Δείτε φωτογραφίες


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει με την σύντροφό του, αγαπημένος σεφ και πρώην παίκτης του MasterChef.

    Ο λόγος για τον Σελίμ Σελτζούκ, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 2. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Σελίμ βρίσκεται σε σχέση με μία Ελληνίδα, την Βάσω.

    Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση του και να παντρευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες του tlife, στο δημαρχείο Καισαριανής, την Κυριακή 23 Ιουνίου.

    Καλεσμένοι στην τελετή θα είναι στενοί φίλοι και συγγενείς τους, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν ακόμα οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και πρώην συμπαίκτες του Σελίμ, με τους οποίους τον συνδέει πια μεγάλη φιλία.

    Αμέσως μετά τον γάμο, θα ακολουθήσει γλέντι στο εστιατόριο του Σελίμ στο κέντρο της Αθήνας, όπου το νιόπαντρο ζευγάρι θα το γιορτάσει μαζί με τους προσκεκλημένους του.

    Αυθεντικές γεύσεις ανατολικής κουζίνας, μουσική και χορός θα είναι μερικά από τα συστατικά εκείνης της όμορφης βραδιάς.

    Ο Σελίμ με την αγαπημένη του, Βάσω

    Το κοστούμι του γαμπρού έχει σχεδιάσει ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό του.

    Ο ίδιος, μάλιστα, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σελίμ σε μια από τις τελευταίες πρόβες που έκαναν και μας αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί ο σεφ στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του.

    Αν και δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα του MasterChef, ο ίδιος διατηρεί δικό του εστιατόριο και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

    Σελίμ Σελτζούκ και Νίκος Αποστολόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ