• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (video)

    Στο Συμβούλιο του Νησιού


    Αποχώρηση στο Survivor

    Μεγάλοι νικητές της βραδιάς στο Survivor αναδείχθηκε η Άσπρη ομάδα, έπειτα από μία γερή μάχη σε ένα απαιτητικό αγώνισμα.

    Το έπαθλο των νικητών ήταν ένα κομμάτι μπακλαβά, ενώ αργότερα όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι τύχης για το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

    Εκείνος που επικράτησε στο τέλος ήταν ο Νίκος, ο οποίος έκανε το 4-3 εναντίον του Μπόρα. Έτσι, μετά το αυτοκίνητο, κέρδισε και 10.000 ευρώ.

    Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Αφροδίτη Σκαφίδα, Νίκος Κοσμάς και Κυριάκος Πελεκάνος, οι οποίοι πιασμένοι χέρι – χέρι στο Συμβούλιο του Νησιού, περίμεναν να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

    Στο τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παίκτης ο οποίος ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος και ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει.

    Ο παίκτης τόνισε πως στενοχωρήθηκε που πρέπει να φύγει καθώς ήθελε πάρα πολύ να φτάσει στον τελικό της Αθήνας.

    Ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και μάλιστα για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στη μητέρα του που την έχασε από καρκίνο.

    Όπως χαρακτηριστικά ανάμεσα σε αναφιλητά: «Πριν ένα χρόνο έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο. Η μάνα μου άντεξε έξι μήνες, κάπου τόσο κρατά και το Survivor».

    Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποκάλυψε και τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να φτιάξει μια πτέρυγα στο ίδρυμα που νοσηλεύτηκε η μητέρα του το τελευταίο διάστημα της ζωής του.

    Δείτε τα βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ