• Gossip

    Survivor: Το συγκινητικό μήνυμα της Ευριδίκης Βαλαβάνη

    Survivor

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη


    Η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor είναι η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία αποτέλεσε και θέμα έντονης συζήτησης στα social media σχετικά με τον χρόνο που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Η πρώην παίκτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά της.

    Δείτε το μήνυμα:

    «Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος!
    Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!»

    View this post on Instagram

    Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά!

    A post shared by EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Στέλιος Χανταμπάκης το «έριξε» στα… σουβλάκια! (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι θα είναι οι τελευταίοι καλεσμένοι της Μελέτη; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλη η αλήθεια για το θάνατο του 23χρονου Δομινικανού



    ΣΧΟΛΙΑ