• Gossip

    «Καρφιά» του αδελφού του Στάθη Ψάλτη: «Είχε χωρίσει με την Χριστίνα, την ζητούσε και εκείνη δεν ερχόταν» (video)

    Στάθης Ψάλτης

    Ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγο του, Χριστίνα


    Αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, ο ηθοποιός Γιάννης Ρώτας, στην εφημερίδα Star Press Weekend, μέσω της οποίας κατακεραύνωσε την χήρα του αδερφού του, Χριστίνα Ψάλτη.

    Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ηθοποιός, ο Στάθης και η Χριστίνα Ψάλτη είχαν χωρίσει σχεδόν δέκα φορές με τον ηθοποιό. Ο πιο πρόσφατος χωρισμός τους έγινε κατά την τελευταία παράσταση που έκαναν μαζί. Όπως τόνισε, εκείνη δεν ήταν κοντά στον ηθοποιό, ότι στο πλευρό της υπέφερε και πως δεν επέτρεπε σε συγγενικά του πρόσωπα να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

    Η Χριστίνα Ψάλτη σε επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» στο «Ε», απάντησε από την πλευρά της: «Είναι όλα ασύστολα ψέματα. Δεν ξέρω γιατί με χτυπάει έτσι. Δεν θέλω να του απαντήσω. Ευχαριστώ πολύ». Μάλιστα, η δικηγόρος της ανέφερε ότι οι όποιες διαφορές υπάρχουν θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

    Στην εκπομπή μίλησε και η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Καίτη Φίνου, η οποία ανέφερε: «Ένα έχω να πω ότι ο Γιάννης είναι φοβερά πληγωμένος. Πονάει πάρα πολύ. Δεν είπε τίποτα με κακία, σίγουρα θα έχει κάτι δει. Δεν έχει κανένα λόγο να βγάζει από το μυαλό του πράγματα».

    Παράλληλα, προβλήθηκε μια νέα συνέντευξη του Γιάννη Ρώτα, ο οποίος συνέχισε να κατηγορεί την νύφη του: «Ο Στάθης φώναζε από τους πόνους και την ζητούσε. Εκείνη σημασία δεν έδινε. Το βράδυ που ο Στάθης μπήκε στην εντατική η Μαρία η κόρη του ήταν εκεί.», ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Ο Στάθης μου έλεγε ότι δεν άντεχε άλλο με την Χριστίνα. Τα μεσημέρια πήγαινε στην πρώην νύφη μου». «Μπορεί να ήταν ενοχλημένη επειδή ο Στάθης μας βοηθούσε οικονομικά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στάθης Ψάλτης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για «τα σαράντα» του ηθοποιού (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Ψάλτης: Συγκλονιστική αποκάλυψη του αδερφού του – Είχε «πεθάνει» ξανά και επανήλθε στη ζωή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χριστίνα Ψάλτη: Το νέο μήνυμα ένα μήνα μετά το θάνατο του Στάθη της



    ΣΧΟΛΙΑ