Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του διαζυγίου του «Mr Fresh» της Βίκυς Καγιά με την πρώην σύζυγό του

Ηλίας Κρασσάς και Βίκυ Καγιά

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της πρώην συζύγου του, Ευαγγελίας Μπάρλα, για το… σχολείο των παιδιών τους κατέθεσε ο επιχειρηματίας και νυν σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς, δίνοντας συνέχεια σε μία μάχη που, όπως φαίνεται, δεν θα τελειώσει ποτέ.

Τόσο ο «Mr Fresh» όσο και η πρώην σύζυγός του έδωσαν προχθές το «παρών» στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου συζητήθηκε η υπ’ αριθμόν 83480/ 2018 αίτηση που είχε καταθέσει στις 10 Σεπτεμβρίου η πλευρά του επιχειρηματία. Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του στο ακροατήριο, η αίτηση αφορά την παραμονή των δύο παιδιών στο ιδιωτικό σχολείο Μωραΐτη όπου φοιτούν, ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή που παρατείνει τη φοίτησή τους στο εν λόγω σχολείο.

«Το συμφέρον των παιδιών είναι να παραμείνουν στο ιδιωτικό σχολείο» ανέφεραν οι συνήγοροι του Ηλία Κρασσά, τονίζοντας ότι η μητέρα τους «θα προκαλούσε πρόβλημα στα παιδιά, αλλάζοντάς τους σχολείο και πηγαίνοντάς τα σε δημόσιο». Κι αυτό καθώς αρχική επιθυμία της Ευαγγελίας Μπάρλα ήταν τα παιδιά τους, την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει αποκλειστικά, να φοιτήσουν σε δημόσιο σχολείο. Αλλωστε, όπως υποστήριξε η δικηγόρος της, το ζήτημα της εκπαίδευσης υπάγεται σε θέματα επιμέλειας και το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το 2012 και επικυρώθηκε με την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους «έχει δώσει την απόλυτη εξουσία της επιμέλειας, άρα και της εκπαίδευσης, στην κυρία Μπάρλα». Οπως ανέφερε η συνήγορός της στο δικαστήριο, εφόσον τα παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο Μωραΐτη, η μητέρα τους συναινεί στο να παραμείνουν στο ίδιο σχολείο για το έτος 2018-2019.

Σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ της «Espresso», παρά τη συναίνεσή της, ο Ηλίας Κρασσάς δεν φαίνεται πρόθυμος να αφήσει πίσω του την κόντρα. Μάλιστα, βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο επιχειρηματίας -που έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με τη Βίκυ Καγιά- ύψωσε επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς το μέρος της Ευαγγελίας Μπάρλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά: «Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Έκλαιγα.» (video)