• Gossip

    Μια Αμερικανορωσίδα καλλονή στο πλευρό του «άτακτου» εφοπλιστή Θέμη Πετράκη

    • NewsRoom


    Από το πλευρό του πέρασαν πολλές. Πολλές και εντυπωσιακές γυναίκες, ενώ δεκάδες άλλες τον πολιόρκησαν στενά. Όμως, μια ξανθιά καλλονή κατάφερε, τελικά, να κατακτήσει και να κάνει «αρνάκι» τον «άτακτο» εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.

    Ο Θέμης Πετράκης δεν είναι γνωστός μόνο στους ναυτιλιακούς και τους κοσμικούς κύκλους. Είναι ο άνθρωπος που έγινε επίσης ευρύτερα γνωστός και από τη δικαστική περιπέτεια που είχε με την Αλεξία Εβερτ, την κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Εβερτ, αφού καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών από το Γ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τον ξυλοδαρμό της, πριν από τέσσερα χρόνια, στο Κολωνάκι, όταν η Αλεξία Έβερτ τράκαρε με το αυτοκίνητό της την κόκκινη Ferrari του.

    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο η Αλεξία Εβερτ, «ο Πετράκης την έσπρωξε και την πέταξε βίαια κάτω στην άσφαλτο, ενώ ταυτόχρονα την κλότσησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί».

    Η Αλεξία Εβερτ δικαιώθηκε και ο γόνος εξαφανίστηκε από τη νυχτερινή Αθήνα. Ωσπου επανεμφανίστηκε, έχοντας στο πλευρό του μια ξανθιά καλλονή αμερικανορωσικής καταγωγής.

    Σύμφωνα με την Espesso, η νέα σύντροφος του Θέμη Πετράκη βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι μένει μαζί εδώ και έναν χρόνο στο διαμέρισμα του Θέμη Πετράκη στον Λυκαβηττό και στις ήρεμες εξόδους τους συγκαταλέγονται δείπνα με φίλους στη Ράτκα, στο 21, στο Zonars και το Rock του καλού φίλου του Πέτρου Απαλάκη.

    Αγαπούν τα σπορ, με προτίμηση στο σκι, και δεν είναι τυχαίο ότι στην Αράχοβα οι γονείς του διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια της περιοχής.

    Η Νίνα, που για χάρη του αγαπημένου της κατέβασε τον λογαριασμό της με την ονομασία Nina Daisy στα social media, είναι, λοιπόν, το κορίτσι που άλλαξε τη ζωή του «άτακτου» γόνου σε τέτοιο σημείο ώστε να της κάνει πρόταση γάμου, έχοντας τη συγκατάθεση των γονιών του που τη λατρεύουν.

    Η πρόταση γάμου έγινε στις 7 Νοεμβρίου, ημέρα γενεθλίων του Θέμη Πετράκη, ο οποίος έγινε 40 ετών. Στο εστιατόριο Hama στη Γλυφάδα οι κολλητοί φίλοι του Ντένης Παπαγεωργίου, Σταύρος Μαντόπουλος, Αλέξης Αρκέντης τού ετοίμασαν surprise b-day dinner (από όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε) και εκείνος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Τις επόμενες ημέρες σε πολύ κλειστό κύκλο, στην έπαυλη της οικογένειας Πετράκη στην Εκάλη, γνώρισε επίσημα στους γονείς του Ανδρέα και Αννυ Πετράκη τη σύντροφό του Νίνα και η σχέση τους επισημοποιήθηκε με χολιγουντιανό δείπνο, που πήρε τη μορφή μυστικού αρραβώνα, ενώ αμέσως μετά οι γονείς του αναχώρησαν για το Λονδίνο.

    Ο μοναχογιός του εφοπλιστή Ανδρέα Πετράκη και της Αννυς Πετράκη, που συγκαταλέγεται στις καλύτερες οικοδέσποινες της Αθήνας, έχει αναλάβει πλέον με επιτυχία διευθυντικά καθήκοντα στην Iolcos Hellenic Maritime.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο κύριος Λιάγκας πήρε το όπλο του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δήμητρας Μέρμηγκα-Κούστα δυόμισι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κούστας-Γιαννικοπούλου: Είναι γεγονός! Δεν είναι αμετάκλητο το διαζύγιο τους!



    ΣΧΟΛΙΑ