• Gossip

    Μαρίνα Πατούλη: Τι απαντά για τον Γρηγόρη Λέων και την πτωμαΐνη

    • NewsRoom
    Η Μαρίνα Πατούλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1

    Η Μαρίνα Πατούλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1


    Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα η Μαρίνα Πατούλη, η οποία κατέβηκε υποψήφια Δήμαρχος στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βγει νικήτρια.

    Μεταξύ άλλων, η πρώην σύζυγος του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, σχολίασε την «περιβόητη» φράση με την πτωμαΐνη που είπε στον αντίπαλό της, Γρηγόρη Λέων στον β’ γύρο των εκλογών.

    Περί αυτού, η ίδια δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα ότι «Την πρώτη Κυριακή των εκλογών έξω από το 4ο Δημοτικό της Πεύκης που ήταν υποψήφιοί μου σύμβουλοι να υποδέχονται και να διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία. Τότε πέρασε ο κ. Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους “Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη και το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό”.

    Ήθελε να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει. Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου, θεώρησα ότι θα έπρεπε να κρατήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να απαντήσουμε».

    Και συνέχισε εξηγώντας πως: «Στη διάρκεια της περιόδου από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή υφιστάμεθα χυδαιότητες και άσχημους χαρακτηρισμούς, οι υποψήφιοί μου από τους υποψηφίους του.

    Δημιουργήθηκε ένα πολύ άσχημο τοξικό περιβάλλον στο οποίο είχα ηθικό χρέος απέναντι στην δική μου παράταξη κάποια στιγμή να νιώσουν κι αυτοί κάποια δικαίωση.

    Έτσι όταν φτάσαμε στη δεύτερη Κυριακή πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα σε ευχαριστώ πολύ, η πτωμαΐνη δεν προήλθε από εμάς. Όφειλα και ηθικά να του δώσω αυτή την απάντηση».

    Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Πατούλη: Γιατί καταγγέλλει επιθέσεις και εκβιασμούς

    Κέβιν Σπέισι: Χειροκροτήθηκε από το κοινό σε διάλεξη για την «κουλτούρα ακύρωσης»

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκανε έκτρωση επειδή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας



    ΣΧΟΛΙΑ