• Gossip

    Καλογρίδη-Λυκουρέζος-Κοκλώνης-Φίλης: Μια βραδιά στο Βενιζέλος

    νατάσα-καλογρίδη-λυκουρεζος

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη


    Κυριακή βράδυ, στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις αναγγελίες πτήσεων, τους βιαστικούς ταξιδιώτες να σέρνουν βαλίτσες, τους εργαζομένους σε μαγαζιά και υπηρεσίες να προσπαθούν να φτιάξουν θύλακες ηρεμίας μέσα στο αγοραφοβικό, πολύβουο περιβάλλον.

    Οι Έλληνες ταξιδιώτες δεν είναι πια τουρίστες. Ψάχνουν τις εισόδους απ’ τις οικονομικές πτήσεις για Κύπρο, Σόφια, Βουκουρέστι, με τα διήμερα με τις οικογένειες τους τελειωμένα και επιστροφή στις εταιρείες που φύγανε στα Βαλκάνια. Μαζί και οι φοιτητές, που ολοκληρώνοντας τις διακοπές του Πάσχα, επιστρέφουν στα αγγλόφωνα πανεπιστήμια, από εκείνα που εμείς δε φτιάξαμε ποτέ, των γειτονικών χωρών.

    Μέσα σ’ αυτήν την όχι πια κοσμοπολιτική ατμόσφαιρα, με αιωρούμενο ένα τσιμεντένιο βάρος σα δεμένο σε κλωστούλες πάνω απ’ τα κεφάλια μας, αμέριμνη νότα η ταξιδεύτρια Νατάσσα Καλογρίδη των ειδυλλιακών προορισμών, ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι αγχωμένοι φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι και εικονολήπτες εξωτερικών τηλεοπτικών συνεργείων, να ελέγχουν τις εισόδους που θα βγουν, μπας και εξασφαλίσουν μια δηλώσουλα του ζευγαριού που έχει γίνει talk of the town -για να θυμηθούμε και την αυτοχειρική αλλά νοσταλγική life style ορολογία- και ο απορημένος για το πού τρέχουν όλοι αυτοί πρώην υπουργός Παιδείας, στέλεχος της Αριστεράς και βουλευτής του κόμματος που κυβερνά, Νίκος Φίλης… Party time

    Διπλά μπουζούκια, πριν κατέβουν τα σχήματα…

    Ένα αίσθημα που υπονοείται σε μπουζούκια, ανάμεσα σε ήχους βοερούς από στίχους αχνιστής καψούρας και που αναγκαστικά οδηγεί σε συνομιλίες στο αφτί του διπλανού, εκκωφαντικές, απ’ αυτές που βραχνιάζουν, φωνές ώστε να θεωρούνται αισθησιακά παιχνιδιάρικες. Ένα βράδυ στον Πάριο και «στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς! Δώσ’ μου φωτιά το θάνατο ν’ ανάψω, δώσ’ μου φωτιά το θάνατο να πιω»!

    Το άλλο βράδυ, γιατί θα ολοκληρώνονταν οι εμφανίσεις των μουσικών σχημάτων κιόλας και θα τα έχαναν, στης Πάολας και στου Μαζωνάκη. «Δε σε φοβάμαι ουρανέ όσο ψηλά κι αν είσαι ούτε και σένανε ζωή όσο κι αν μ’ εκδικείσαι» και «με τα μάτια να το λες όταν καίγεσαι για μένα! Με τα μάτια να το λες, να το λες αγαπημένα»!

    Εκείνη, η πρωταγωνίστρια, η απρόβλεπτη περσόνα, η υπέρκομψη κοσμική, η Νατάσσα Καλογρίδη, αγκαλιάζει τον λαιμό του για να ακούσει τι έχει να της πει. Αλλού τον κοιτά διερευνητικά. Και αλλού, φυσικά, πετά πανέρια από κείνα τα γαρύφαλλα που δεν μυρίζουν, υψωμένα σαν πύργους φυσικού μεγέθους, οδυνηρά για τους δικούς της τένοντες και τους καλλιτέχνες που όλο και κάποιο πανέρι θα τους πάρει ξώφαλτσα. Φυσικά δεν υπάρχουν δηλώσεις, μετρά τις παπαρατσίστικες φωτό. Μια σιβυλλική μόνο δήλωση της κηφισιώτισσας καλλιτέχνιδος που έζησε για κάποιο διάστημα τα εφηβικά της χρονιά στη Μελβούρνη και που σπούδασε θέατρο και μόδα, απαγορεύει κάθε κουβέντα, διαιωνίζοντας έτσι, το μυστήριο των εμφανίσεων, πυροδοτώντας σενάρια και εξάπτοντας τη φαντασία όσων θέλουν όλοι να έχουν να δικαίωμα στον έρωτα και στην ευτυχία.

    «Ποιος Αλέξανδρος; Ο κ. Λυκουρέζος είναι δικηγόρος. Δικηγορεύει και αγορεύει… Μας θέλουν μαζί; Να μας προξενέψετε!», είπε η κυρία Καλογρίδη στα τηλεοπτικά συνέργεια που αγωνιούσαν για μια δήλωση της. Φυσικά και «δικηγορεύει» (τι χαριτωμένος, αλήθεια, σολοικισμός!) και αγορεύει, όμως ταξιδεύει κιόλας…

    Ω! Οι εξωτικές Μαλδίβες και η πλανεύτρα Βενετία!

    Με το που τα μπουζούκια ολοκληρώνουν τη σεζόν, η κυρία Καλογρίδη, πάντα με τον Νίκο Κοκλώνη, την τυχαία απαθανατισμένη και δημοσιοποιημένη στα social media φιγούρα του κυρίου Λυκουρέζου και ενίοτε με τον σταρ – κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά, ταξιδεύουν! Κάνουν ταξίδια, όχι φυσικά από εκείνα σε τόπους καταγωγής για το Πάσχα, ή σε κοντινά νησάκια, αλλά, όπως οι εγχώριοι celebrity συνηθίζουν, διακτινίζονται πάντα πρώτη θέση σε ειδυλλιακούς προορισμούς.

    Ταξίδια, από αυτά τα ονειρικά, τα σαν καρτ ποστάλ παλιάς εποχής ή σαν screen saver μπουχτισμένου υπάλληλου απ’ τις ατέλειωτες εργατοώρες που για να μη τρελαθεί, από τα φώτα νέον και το γκρι της, κοιτάει παραλίες με χρυσή άμμο και κοκοφοίνικες. Μαλδίβες. Και -ώ!- εκείνη η πλανεύτρα, αρχοντική, λιγάκι σνομπ, μυστηριώδης, αριστοκρατική Βενετία.

    View this post on Instagram

    Backstage @celebritytravelgr #venice @vzoulias

    A post shared by Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) on

    «Πάμε να γονδολάρουμε» (άλλη μια ευρηματική και ευφάνταστη καινούργια λεξούλα!), γελά η καλλιτέχνιδα στις κάμερες και εμείς στο κατόπι της, σα σε φωτορομάντζο, παλιακά, με ηρωίδα κάποια πριγκίπισσα του λαού, χαζεύουμε πόζες της με καπέλα, σικ μοντέλα σινιέ, γόβες στην αμμουδιά, αμέριμνα βλέμματα από την πλατεία του Αγίου Μάρκου προς τη μεριά της ελώδους λιμνοθάλασσας, αφημένες στιγμές σε εξωτικές φυσικές καλλονές, ή σε πόλη – μουσείο και Ιστορία, με μια υπόκρουση Βιβάλντι, που άλλωστε ήταν Βενετσιάνος…

    Και μετά; Όχι καμία δήλωση, καμία αναφορά και κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους, που φυσικά δεν τους ωφελούν εξομολογήσεις για τη προσωπική τους ζωή, ούτε και άδεια θα τους πάρουν, και ας προδίδεται η άτιμη, πάντα τυχαία και ελεγχόμενα. Μια φωτογραφία με τον γνωστό, κορυφαίο δικηγόρο στις Μαλδίβες, όπου ανέβαινε απρόσεχτα στις σελίδες της κοινωνικής δικτύωσης της ηθοποιού.

    Αφαιρείται ακαριαία, αλλά -ουπς!- το λαθάκι έγινε! Και μετά, να στο περιθώριο του καδραρισμένου διδύμου Καλογρίδη – Κοκλώνης η άκρη των μαλλιών του δικηγόρου και η γωνιά των γυαλιών, να προδίδουν, άλλη μια φορά, την παρουσία του, σ’ αυτήν την εκλεκτή, ταξιδεύτρια παρέα!

    Λέγεται πως αφού επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα από τις εξωτικές Μαλδίβες, μαζί με Νίκο Κοκλώνη ταξίδεψαν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βενετία. Η ηθοποιός και ο παρουσιαστής – επιχειρηματίας βρίσκονταν στην όμορφη ιταλική πόλη από την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο γυρισμάτων για την εκπομπή του πρώτου και στην παρέα τους το Σάββατο προστέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος. Ακριβώς όπως συνέβη και στις Μαλδίβες, από όπου η παρέα Καλογρίδη-Κοκλώνης-Τρύφωνας Σαμαράς πόσταρε συνεχώς στο Instagram αποφεύγοντας να έχουν στα καρέ τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, έτσι και από τη Βενετία η παρέα απέφυγε να ποστάρει εικόνες με τον γνωστό ποινικολόγο.

    Και μπορεί στις Μαλδίβες το λάθος να το έκανε η Νατάσσα Καλογρίδη, όταν ανέβασε ένα instastory με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με το μαγιό του να απολαμβάνει το κοκτέιλ του στη θάλασσα, αλλά στη Βενετία το λάθος φαίνεται να το έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Στη δική του σελίδα ο παρουσιαστής και ταξιδιώτης έγραψε, ακριβώς κάτω απ την προδότρα φωτογραφία: «APRIL 16, 2018… Άλλο ένα γύρισμα τελείωσε, ένα επεισόδιο ξεκινάει και εγώ για άλλη μια φορά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το επόμενο. Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε γιατί σε μία πόλη σαν τη Βενετία που όλοι θα ήθελαν να πάνε όχι μόνο γιατί είναι η πατρίδα του Μάρκο Πόλο, του Βιβάλντι αλλά και το Καζανόβα αλλά γιατί κάθε σημείο θυμίζει σκηνικό από ρομαντική ταινία. Αυτό το μέρος λοιπόν διάλεξε και το celebrity travel για να ξετυλίξει μία ιστορία ακόμα.  #Βενετία#ταξίδι #εκπομπή #Καλογρίδη#Λυκουρέζος #Κοκλώνης #Mr travel celebrity travel #ΑΝΤ1 #Venice #trip#fashion #interview @natasa_kalogridi@ant1tv @celebritytravelgr».

    View this post on Instagram

    Άλλο ένα γύρισμα τελείωσε, ένα επεισόδιο ξεκινάει και εγώ για άλλη μια φορά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το επόμενο. είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε γιατί σε μία πόλη σαν τη Βενετία που όλοι θα ήθελαν να πανε όχι μόνο γιατί είναι η πατρίδα του Μάρκο πόλο, του Βιβάλντι αλλά και το Καζανόβα αλλά γιατί καθε σημείο Θυμίζει σκηνικό από ρομαντική ταινία .Αυτό το μέρος λοιπόν διάλεξε και το celebrity travel για να ξετυλίξει μία ιστορία ακόμα. #Βενετία #ταξίδι #εκπομπή #Καλογρίδη #Λυκουρέζος #Κοκλώνης #Mr travel #celebrity travel #ΑΝΤ1 #Venice #trip #fashion #interview @natasa_kalogridi @ant1tv @celebritytravelgr

    A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) on

    «Ποια είναι η Καλογρίδη;»

    Μετά απ’ όλα αυτά, η παρέα επιστρέφει από τη Βενετία. Η νύχτα στην Αθήνα πέφτει εξίσου εντυπωσιακά σε φωτοσκιάσεις, αλλά σίγουρα λιγότερο ρομαντικά από το να καθρεφτίζεται πάνω στα σκούρα νερά της Βενετίας. Ο κύριος Κοκλώνης με τον κύριο Λυκουρέζο βγαίνουν από την κανονική έξοδο του αεροδρομίου, αλλά η κυρία Καλογρίδη, μη θέλοντας να χαρίσει πλάνο, πόζα ή δήλωση στους φωτογράφους, εικονολήπτες και δημοσιογράφους επιλεγεί μια άλλη, απαγορευμένη για τους κοινούς θνητούς, εργαζομένους του Τύπου και των ΜΜΕ.

    Καμία δήλωση, κανένα σχόλιο. Η βάρδια σχολάει. Όλοι μαζί, γελώντας και σχολιάζοντας μαζεύουν καλώδια, κάμερες, εξοπλισμούς και ετοιμάζονται για την επιστροφή στις εργασιακές βάσεις και την παράδοση υλικού. Ο κύριος Φίλης βγαίνει απ’ το φαρμακείο του αεροδρομίου και κοιτάει τον πολύχρωμο, κουρασμένο θίασο της επικοινωνίας να περνά από μπροστά του. Ακούει το όνομα «Καλογρίδη». Κοιτά. Μοιάζει να απορεί «ποια είναι αυτή;». Τα λοιπά εκατομμύρια των Ελλήνων δεν απορούν για τίποτα. Μια χαρά είναι οι ζωές των άλλων για λίγο, αλλά πρέπει να κοιμηθούν νωρίς γιατί αρχίζει η εργασιακή οδυνηρή Δεύτερα σε λίγες ώρες, για όσους έχουν ακόμα δουλειές εδώ.  Οι υπόλοιποι -τα είπαμε!- αναζητούν στις κοντινές πρωτεύουσες την επιβίωση τους. Και όλοι μαζί, εύχονται να ονειρευτούν Μαλδίβες, Βενετίες και έρωτες. Γιατί μόνο στα όνειρα μπορούν να τους αγγίζουν…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο βαθύπλουτος Κούστας, η πρώην πρωταγωνίστρια και η 25χρονη καλλονή: Το τέλος ενός γάμου, η αρχή ενός άλλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Χατζηιωάννου: Ο ορκισμένος εργένης γίνεται μπαμπάς περιμένοντας κοριτσάκι τον Ιούνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλογρίδη-Λυκουρέζος: Οι πολυτελείς διακοπές στις Μαλδίβες και το δωμάτιο των 1500 ευρώ στο Four Seasons (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ